2777
2789
عنوان

مقاسیه با زندگی شاخای مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 50 پست
من درباره وسایل خونه و اینجور چیزا زیاد فکرمو مشغول نمیکنم هم اینکه بنظرم خونمون قشنگه هم اینکه یروز ...

خونه منم قشنگه ولی نسبت ب اونااا حس میکنم نیست 

کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم
مگهوخوشگل بودهه؟مهم الان هست ک تو زنشی

من دروغی نداشتم دیشب گفتم این زن قبلش دوبار دماغشو عمل کرده خیلیا پریدن بهم ک خودت عمل کردی گفتم ن بخدا باز گفتن پس عکست ادیت گفتم ن اخرشم نمیدونم چرا گفتن پس چهرت بی روح و یخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از لطفت

لطف نیس حقیقته

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
من دروغی نداشتم دیشب گفتم این زن قبلش دوبار دماغشو عمل کرده خیلیا پریدن بهم ک خودت عمل کردی گفتم ن ب ...

برات مهم نباشه مهم شوهرت ک قیافتو دوس داره

کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم
عکستو دیدم خوبی ک تو چرا مقایسه میکنی

چون رفتم مهمونی جاریم از اون تعریف کرد گریم گرفت اومدم پیش شما ک تاپیک بزنم ی کم اروم شم بچه ها بدتر پریدن بهم ک ادیت یا چهرت چ یخه یا بور بده و اینحرفا 

الان تو گوشیم ندارم خونه نیستم ولی میفرستم

باشه پس تگم کن

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

یه چیزی رو بهت میگم که همیشه در همچین مواقعی به یاد خودت بیار تا آرامش بگیری، هرگز به بالاتر از خودت نگاه نکن خواهرم به پایین تراز خودت نگاه کن که خیلیا آرزوی اینایی که تو داری رؤ دارن،خیلیا هستن که هیچکدوم از اینایی رو که شما دارید ندارن، پس حسرت بالا بالاها رو نخور،خوشبختی به این تجملات ظاهری نیست،آدم باید آرامش داشته باشه با داشته های خودش

چون رفتم مهمونی جاریم از اون تعریف کرد گریم گرفت اومدم پیش شما ک تاپیک بزنم ی کم اروم شم بچه ها بدتر ...

مگه زن قبلی نرفته کلا چ دلیل داره جاریت اسمشو بیاره چقد،بدجنسه

چون رفتم مهمونی جاریم از اون تعریف کرد گریم گرفت اومدم پیش شما ک تاپیک بزنم ی کم اروم شم بچه ها بدتر ...

عکسشو داری؟بزار ببینیم

اینجا چرت و پرت زیاد میگن من زیاد خودمو درگیر نظراتشون نمیکنم ولشون کن بابا

مگه زن قبلی نرفته کلا چ دلیل داره جاریت اسمشو بیاره چقد،بدجنسه

فامیل شوهرمه 

جاریم رفت البوم اورد از عکس بچگی تا بزرگ سالیشو بهم نشون داد بعد گفت مو مشکی بود قد بلند بود ۱۷۵ بود من قدم۱۶۰ ظریفم