2777
2789
عنوان

با توجه به شایع شدن انفولانزا..

330 بازدید | 18 پست

امروز تو سایت pubmed به این مقاله برخورد کردم،داروی ناپروکسن که از دسته ی NSAID هاست یا ضدالتهاب غیر استروئیدی، به این دلیل که نمیذاره ویروس انفولانزا کپی و تکثیر بشه در درمان مفیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بیماری که پخش شده اصلا انفولانزا نیست فقط علائمش شبیه انفولانزاس

ویروس جدید که کشندس اسمش H1N1 هست

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

چه جالب

من داروسازم ولی تاحالا به این مورد برنخورده بودم که یک nsaid از تکثیر ژنوم ویروس جلوگیری کنه.

البته توی موش اینجوریه. نیاز به تحقیقات بالینی بیشتره

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
چی هست این منبعی دارد راجبش؟

هم تو بعضی پیج ها بود هم تو تلوزیون گفتH1N1هست

یه ویروس کشنده که علائمی مثل انفولانزا داره

وقتی کسی علائم انفولانزارو حس کرد اصلا درومونگاه و مطب نره فقط بره اورژانس بیمارستان اونجا داروی این ویروسو دارن

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
چه جالب من داروسازم ولی تاحالا به این مورد برنخورده بودم که یک nsaid از تکثیر ژنوم ویروس جلوگیری کن ...

منم داروسازم و کارم طراحی داروئه برای همین مدام تو این سایت مقاله می خونم

همون انفولانزای خوکیه

نمیدونم ولی همون ویروسیه ی که چندسال پیشم پخش شده بود بعد اومدن تلوزیون هی میگن انفولانزاس دستاتو بشور