2777
2789
عنوان

قرص ضد تهوع در بارداری

176 بازدید | 9 پست

بچه ها یه سوال قرص تهوع رو حتما باید صبحها خورد ‌من بیشترین تهوع ام شبهاست صبحها رو میتونم تحمل کنم

میشه قرص تهوع رو الان بخورم که شب خوب باشم؟

راهنمایی کنین لطفا

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر موقع که تهوع داری یا صبح یا عصر یا شب ف قی نداره 

سه باره در روز هم میتونی 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
عزیزم بعد شما نی نی مشکلی براش پیش نیومد با سه تا قرص؟ من خیلی نگرانم

ن من ویارم زیاد بود میگفت هر وقت حالت بد بود دیمیترون بخور خدا رو شکر دو تا نی نی آم سالمن ، باز شما از دکترت بپرس  شاید بدن شما متفاوت باشه ریسک نکن بپرس

ن من ویارم زیاد بود میگفت هر وقت حالت بد بود دیمیترون بخور خدا رو شکر دو تا نی نی آم سالمن ، باز شما ...

سلامت باشن همیشه

ممنون حتما

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله