2777
2789
مک اصل ۴۸۰ تومان هست چطور ۲۳ خریدی؟

اصلا بازار ایران جنس اصل نداره خواهر من

بجه های سرطانی دارن میمیرن اجازه اوردن ی امپول نمیدن بعد کرم پودر اصل بیاد؟

همش های کپی هستش

بعد من بیست ساله دارم کرم پودر میزنم میدونم این جنسش خوبه

البته منم اولش شک داشتم تا گرفتم و امتحان کردم و فهمیدم

دردم از یار است درمان نیز هم...😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بازار ایران جنس اصل نداره خواهر من بجه های سرطانی دارن میمیرن اجازه اوردن ی امپول نمیدن بعد کر ...

اوکی ببخشیدشما بیشتر واردین عزیزم وقتی ۲۰ ساله دارین میزنین.

اندکی انسانم آرزوست...
اصلا بازار ایران جنس اصل نداره خواهر من بجه های سرطانی دارن میمیرن اجازه اوردن ی امپول نمیدن بعد کر ...

😂😂

عزیزم کی گفته اونایی که اصل میزنن حتما از ایران خرید میکنن؟ 

چیزی که زیاده خداروشکر آنلاین شاپ

حالا اجباری هم نیست 500پول کرم پودر بدین مارک های اصل و قیمت مناسبی که وجود داره رو تهیه کنید

شما سازنده کرم پودری گذاشتی زیر دستگاه و تجزیه و تحلیلش کردی که میدونی خوبه؟ 

اگه خوب بود کپی نبود برند مستقل بود

آخه با 23 تومن چیش خوبه که سود برای تولید کننده و فروشنده ها هم داشته باشه؟ 

کرم پودر مای 30 40 تومنه! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
😂😂 عزیزم کی گفته اونایی که اصل میزنن حتما از ایران خرید میکنن؟  چیزی که زیاده خداروشکر آنلا ...

چندین سال توی بندر زندگی کردم

نود و نه درصد لوازم آرایشی ایران از بندر میاد

انلاین شاپ مسترکارت میخواد

اگر داری که اوکی اونام ایران تحویل نمیدن

😂😂 عزیزم کی گفته اونایی که اصل میزنن حتما از ایران خرید میکنن؟  چیزی که زیاده خداروشکر آنلا ...

نمیدونم چند سالته ولی اگر تا بیست بیست و یک سالته هم سن شما دارم کرم پودر و این چیزارو استفاده میکنم

دیگه بعد این همه سال ادم میفهمه چی خوبه چی بد

بعد من اصلا نگفتم از اون برو بخر شما ی میلیاردم ازش بخری چیزی به من نمیرسه

چندین سال توی بندر زندگی کردم نود و نه درصد لوازم آرایشی ایران از بندر میاد انلاین شاپ مسترکارت می ...

عزیزم من خودم از آنلاین شاپ ها خرید میکنم یکم طول میکشه برسه دستت ولی میارزه

کرم پودر هم مارک های خوب مثله بورژوآ، لورآل، بیزانس، رزالیا، میبلین، دوسه، کالیستا، دیورجنت اینا تو ایران هستن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم من خودم از آنلاین شاپ ها خرید میکنم یکم طول میکشه برسه دستت ولی میارزه کرم پودر هم مارک های خ ...

میگم عزیزم شما توی بندر زندگی نکردی

دیجی کالا و ... انلاین شاپ نیستن اینا به هیچ عنوان اصل نیستن

اگر شما با مسترکارت و از امازون و علی بابا خرید کردی اونموقع میشه انلاین شاپ نه ۵۰۴۰  و دیجی کالا و اصغرانلاین

نمیدونم چند سالته ولی اگر تا بیست بیست و یک سالته هم سن شما دارم کرم پودر و این چیزارو استفاده میکنم ...

عزیزم من دارم بهت میگم اونا مواد تشکیل دهنده اش، جایی که توش درستشون میکنن، طریقه حمل و انتقال و جاهایی که نگهداریشون میکنن به حدی افتضاح هست که براشون هزینه ای نمیندازه که تو این گرونی ها 23 هزار ت برات بیوفتن

کسی که آرایش میکنه بهتره از مواد خوب و درست و حسابی برای خودش استفاده کنه

وگرنه خدایی نکرده  اگر شما آسیب ببینی یا هر چیز دیگه ای به من چیزی نمیرسه از منم چیزی کم نمیشه

دارم آگاهی میدم بهت🌹

عزیزم من دارم بهت میگم اونا مواد تشکیل دهنده اش، جایی که توش درستشون میکنن، طریقه حمل و انتقال و جاه ...

میدونم عزیزم داری اگاهی میدی

چون درجریان خرید و فروش بندر نیستی

عزیزم کرم پودرهایی که مغازه دارها میفروشن صد تومن رو میخرن همین بیست تومن

نمیدونی چقد عوضین

میگم عزیزم شما توی بندر زندگی نکردی دیجی کالا و ... انلاین شاپ نیستن اینا به هیچ عنوان اصل نیستن ا ...

😂😂

دیجی کالا اصلا آنلاین شاپ نیست عزیزم بستر فروش محصولات هست، کلا فروشنده ی محصولی که توی دیجی کالا میبینی کَس دیگه ای هست

من توی بندر زندگی نکردم و این هیچ ربطی به کارخونه ی مک توی آمریکا نداره که محصولش رو از بندر وارد کنه ارزون تر بیوفته برامون! 

میدونم عزیزم داری اگاهی میدی چون درجریان خرید و فروش بندر نیستی عزیزم کرم پودرهایی که مغازه دارها ...

به هر حال خودت میدونی عزیزم

بورژوئیس که دیگه نیست شما کجا پیدا کردی؟

پارسال همین موقع اصفهان

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
بچها کسی سان سیو استفاده کرده چطوره خوبه؟

اگه منظورت سان سیف هست من ضد افتابشو دارم راضیم

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!