shaghayeghf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 1519 عنوان خانمای شهرک ولیعصری منطقه ۱۸ 64 بازدید | 3 پست سلام. خانما ی کانال تلگرامی پیدا کردم که لباس مجلسی اجاره میده با قیمت های خوبنمیدونم میتونم اعتماد کنم بهشون یا نه ، البته نوشته ارسال لباس برای پرو تو شهر رایگانهکانال اجاره لباس یاسمین lebas_yasamin@کسی میشناسه این کانالو قابل اعتماد هست؟؟؟ با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب. ایدی تلگرام : Miss_fathali 1398/09/11 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaghayeghf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 1519 تو شهرک ولیعصر رایگان ۳ مدل لباسو میاره پرو میکنی اگه اوکی بود اجاره میکنی اگه نه میبره لباسارو با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب. ایدی تلگرام : Miss_fathali
ordibeheshtt عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 1124 من نشنیدم. خوب چه کاریه آدم میره تومغازه پرو میکنه.این طور اصلا قابل اعتماد نیست
shaghayeghf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 1519 من نشنیدم. خوب چه کاریه آدم میره تومغازه پرو میکنه.این طور اصلا قابل اعتماد نیست نوشته بود دو راه برای پرو هست یکی این که بری خونه طرف پرو کنی خوشت اومد اجاره کنی یکی هم بیاره دم خونت پرو کنیمغازه نمیده ببری ، لباس مجلسی ام انقد گرون شده نمی ارزه ادم بره بخره واسه ی شب با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب. ایدی تلگرام : Miss_fathali