2777
2789
عنوان

خانمای شهرک ولیعصری منطقه ۱۸

64 بازدید | 3 پست

سلام. خانما ی کانال تلگرامی پیدا کردم که لباس مجلسی اجاره میده با قیمت های خوب

نمیدونم میتونم اعتماد کنم بهشون یا نه ، البته نوشته ارسال لباس برای پرو تو شهر رایگانه

کانال اجاره لباس یاسمین lebas_yasamin@

کسی میشناسه این کانالو قابل اعتماد هست؟؟؟

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

تو شهرک ولیعصر رایگان ۳ مدل لباسو میاره پرو میکنی اگه اوکی بود اجاره میکنی اگه نه میبره لباسارو

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نشنیدم. خوب چه کاریه آدم میره تومغازه پرو میکنه.این طور اصلا قابل اعتماد نیست

نوشته بود دو راه برای پرو هست یکی این که بری خونه طرف پرو کنی خوشت اومد اجاره کنی یکی هم بیاره دم خونت پرو کنی

مغازه نمیده ببری ، لباس مجلسی ام انقد گرون شده نمی ارزه ادم بره بخره واسه ی شب