2777
2789
عنوان

این مدل صحبت کردن لکنت محسوب میشه؟

320 بازدید | 40 پست

پسرم۳/۵ سالشه خییلی زود حرف زد و جمله گفت و خیلیییی سطح بالا حرف میزنه و از همسناش یکسال حداقل جلوتره تو حرف زدن و استدلال اوردن و ...

جدیدا اینجوری حرف میزنه:

مامان هه هه هه هه فردا برام هه هه هه ماکارانی بپز

یا مثلا بابا من هه هه هه هه هه خسته شدم خ‌وابم میاد

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بیشتر انگار داره فکر میکنه تا لغت مناسب رو پیدا کنه

ولی خیلی میگه هه هه هه هه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ههه اضافیه.. لکنت نیست خب بهش بگو این هههه رو حذف کنه...

بهش گفتم 

گفتم اروم فکر کن اینجوری هه هه نکن

ولی بازم میگه

عزیزم نگران نباش فقط اصلا اصلا بهش استرس نده چون باهوشه و دایره لغاتش زیاده اینجوری هست ولی اگر بهش استرس بدی خدای نکرده دچار میشه کامل عادی رفتار کن چون عادی هست

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

پسرمنم لکنتش همینطور شروع شد متاسفانه با تکرار حروف وکم کم پیشرفت کرد همه میگفتن طبیعیه خوب میشه و اینا ولی بدتر شد گفتار درمانی ببر خوب میشه منم الان دارم میبرمش گفتاردرمانی 

عزیزم نگران نباش فقط اصلا اصلا بهش استرس نده چون باهوشه و دایره لغاتش زیاده اینجوری هست ولی اگر بهش ...

دایره لغاتش وحشتناک زیاده

مثلا به من میگه تو فوق العاده ای تو بهترین سراشپز دنیایی

یا مثلا امروز گفت باباااا سلام مامان ماکارانی درست کرده

بوشو حس میکنی؟