2777
2789

ما چن وقت دیگه عروس دار میشیم بعد الان ی سری مشکلا پیش اومده عروس خانوم اینده یکم دلخوره از مادرم

منو هم هنوز ندیده

درواقع چون ی مقدار کار و بار به هم ریخته بود مامانم اینا زیاد قضیه رو جدی نکرده بودن فقط ی خاستگاری بعدشم دو سه ماهی ی زنگ اونم به اصرار خان داداش

الان یکم همه چیز بهتر شده

ولی خب به گوشمون رسیده که گفته مادر شوهرم از من متنفره

درحالی که مشکلی باهاش نداریم و فقط نمیخواستیم تو اون وضع بد خیلی امیدوارش کنیم

الان چیکار کنیم از دلش در بیاد؟

هيچي درحد يك جمله بهش بگيد خيلي خوشحاليد زنداداشتون ميشه و اين مدت درگير يكسري كارا بوديد وقصدتون بياحترامي نبوده ودوستش داريد

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر محترمتون خیلی مادرانه باهاش حرف بزنه و از دلش دربیاره ی کادوی کوچیکم واسش بگیره

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅

معلومه عروس زود رنج و بدبینی دارید.خب بیشتر جویای احوالش شید و مادرتون رک بهش بگع من اصلا فک نمیکنم عروسمی همونجور ک پسرم تورو دوستداره منم دوستدارم و محبتمو تقسیم میکنم بین تو و پسرم.با زبان خوش همه چی حل میشه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

کارتون واقعا زشت بوده😐ینی چی دو سه ماهی ی زنگ؟با خودت این رفتار رو میکردن چی‌فک میکردی؟

هرکی بود همین فکرو میکرد ک اون زن ازم متنفره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

لازم نیست کاری کنید و اصلا تلاش نکنید از دلش در بیارید همونطور که عروس ممکنه خیلی وقتا مظلوم واقع بسه همونقدر هم با توجه بیش از اندازه ممکنه سوار بشه روی آدم ازین به بعد سعی کنید با احترام برخورد کنید ولی اصلا عذرخواهی نکنید و توضیح ندید 

مهم ترین لطفی که میتونید بکنید دخالت نکردن و نظر ندادن در مورد مسائل ایشون و داداشتون هست

با كنايه حرف نزنين بهش احترام بذارين مخصوصا تو جمع

هرجوري دوست دارين با دخترتون رفتار كنن باهاش رفتار كنين

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نمیشه عزیزم. فک میکنم چون دید نسبت بهشون بد هست حتی بیدلیل کاری کنی ناراحت میشه عروس

مادرشوهر زنگ میطنه میگن میخواد فضولی کنه زنگ نزنه میگن بی احترامی میکنه. همه رفتاراشون به عروس حس بد میده

منم از اول خواستم خواهرشوهر مهربونی باشم. الان زنداداشم درسته قورتم میده. زیادی مهربون نباش. در حد ت ...

خب از من بزرگتره باید احترامشو داشته باشم

بعدم من خودم دخترم دوس ندارم از ما کینه به دل بگیره و بگه زندگیمو خراب کردن و فلان