2777
2789
☹️واقعا

اگه پسر میخوای یه دعا توی مفاتیح هست قبل نزدیکی بخون طبق دعا هم نذر میکنی اگه پسر بشه اسمش رو محمد بزاری دیگه اگه خدا بخواد پسر میشه من همین دعا رو خوندم پسرم محمدپرهام ۶سالشه،اگرم مثل من دختر میخوای که دعا کن دیگه 😅😅😅😅

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برای چی از کیت استفاده میکنی؟؟ من ۶ماهه منتظرم باردار بشم ،چند وقت پیش که دکتر رفتم بهم گفت ا ...

مگه چند کیلومتر راهه که دو روز طول میکشه برسه ؟! بعدم اسپرم دو روز زندس چطوری دو روز تو راهه

مگه چند کیلومتر راهه که دو روز طول میکشه برسه ؟! بعدم اسپرم دو روز زندس چطوری دو روز تو راهه

من متخصص نیستم ،دکتر مجاهدیه متخصص زنان زایمان و نازایی بهم اینو گفتن

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
سلام برای چی از کیت استفاده میکنی؟؟ من ۶ماهه منتظرم باردار بشم ،چند وقت پیش که دکتر رفتم بهم گفت ا ...

اشتباه بهت گفته خانومی اسپرم سالم اگر تخمک بارور تو رحم وجود داشته باشه کلا ۹ دقیقه زمان میبره تا خودشو به تخمک برسونه،ولی اگر تخمک گذاریی اتفاق نیوفتاده باشه تا ۲ روز تو محیط رحم زنده میمونه