2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا شهرمون ۱ساعتو ربع فاصلس 😐

ولی خوابگاه میمونم

یه روزایی میشه از ۸ صب کلاسی تا خود ۵ عصر واقعا دلت فقط زمین میخواد دراز بکشی

بعد باید بری ترمینال اتوبوس سوار شی تازه

به نظرم خوابگاهتو بگیر اخر هفتها برو خونه چند روز یا هرروزی برنامت سبکه برگرد

درضمن خوابگاه واقعا عالیه خوش میگذره

مستقلت میکنه در عین حال که بد نمیگذره بهت 

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
منم تا شهرمون ۱ساعتو ربع فاصلس 😐 ولی خوابگاه میمونم یه روزایی میشه از ۸ صب کلاسی تا خود ۵ عصر واق ...

خوابگاه رو چ موقع تحویل دانشجو میدن ؟ منظورم دانشجویایی هست که تازه میخوان دانشگاه ثبت نام کنن ؟ همون روز اول ثبت نام کلید خوابگاه به دانشجو میدن یا چند هفته ای طول میکشه ؟

خوابگاه رو چ موقع تحویل دانشجو میدن ؟ منظورم دانشجویایی هست که تازه میخوان دانشگاه ثبت نام کنن ؟ همو ...

ما همون روز ثبتنام حضوری اتاق بهمون دادن

ولی دوستم دانشگاه یزد بود هفته بعدش اتاق دادن

بستگی به دانشگاه داره بخوا بهتون کی تحویل بدن

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
ما همون روز ثبتنام حضوری اتاق بهمون دادن ولی دوستم دانشگاه یزد بود هفته بعدش اتاق دادن بستگی به دا ...

شما با مشکلات خوابگاه تونستید کنار بیایید ؟منظورم رفتار هم اتاقیاست ؟