مامان_مهندس مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 907 عنوان بچها خواهش میکنم اگه کسی میدونه نت زاهدان کی وصب میشه بگید 40 بازدید | 6 پست خواهش میکنم اگه خبری چیزی دارید ک معتبره بگید همه جاها وصل شده فقط زاهدان وصل نیس بخدا خسته شدیم نهم خوزستان وصل شد قبلش همه شهرا ما فک کردیم دیگه دهم حتما زاهدان وصل میشه ک نشد اخه چرا فقط زاهدان وصل نمیکنن اینجا شلوغم نبود بخدا من زشت کی ام 😀😂 1398/09/11 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن۰۰۹۸ عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 2437 لعنتیا یادشون رفته من زابلم هنوز وصل نشدهطبق معمول محرومیم خوبه کاری نکردیم
زری۷۲ عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1049 حتما ی دلیلی دارن که وصل نکردن امنیتیه هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
ماهورادخت عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 10125 دیروزیکی شماره جهرمی رودادجالایادم رفتهگفته بودبه این شماره پیام بدید دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی (عزیزم )
مامان_مهندس مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 907 حتما ی دلیلی دارن که وصل نکردن امنیتیه اخه چه مشکلی ک همه شهرا داغون شدن چند روز تعطیل شدن بخاطر شلوغی اما وصل کردن اما زاهدان ما زندگی میکنیم والا خبری نبود اما وصل نمیکنن من زشت کی ام 😀😂
bahar_roz عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 6961 ینی واقعا برا سیستان بلوچستان کم گذاشتن مسئولاخدا از این مسئولای از همه چی بی خبر نگذرهحتما استان شما رو یادشون رفته مث همیشه😔 «نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚 میشه نگام کنی؟😢 راحت شه زندگیم😍 چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔
مامان_مهندس مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 907 ینی واقعا برا سیستان بلوچستان کم گذاشتن مسئولا خدا از این مسئولای از همه چی بی خبر نگذره حتما استا ... اخه باید الان چیکار کنیم هرچی هم ۷۰۰زنگ میزنیم سرصدا میکنیم میگن دست ما نیس من زشت کی ام 😀😂