2777
2789
عنوان

لطفا یه اسپری نرم کننده و گره باز کن مو معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 35024 بازدید | 62 پست
چرا مو گره میخوره سواله واسم

چون نازکه اگه خیلی نازک باشه یعنی صدمه دیده برای همین دیگه خیلی گره میخوره

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک مو بهتره

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

نه واسم بلند نیست خیلی هرروز شونه میشه بعد حمام گره میخوره 

نرم کننده بزن حتما .. موهات خشکه اینجوری میشه فقط ب ریشه موهات نزن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

من قبلا فیروز و جانسون استفاده میکردم ولی از خیلیا شنیدم در درازمدت تاثیر خیلی بدی رو موها میذاره

الان خودم یه ترکیب با گلاب و روغن نارگیل و روغن بادوم درست میکنم رو موهای نم میزنم فوق العاده هست تقویت هم میکنه

دوفاز بخر وقتی موهات نمناکه اسپری کن همه رو

اونقدر لطیف میشه وموها رو ترمیم میکنه که همیشه نرم و لخت میشه 

من استفاده میکنم عالیه

دوفاز معمولی 25تومنه

ارگان 45تومنه که ارگان خیییلی خوبه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
ماسک مو مارال تا حدودی لخت میکنه.بدون ابکشیش رو بخر

موهام نازک هست حجمش کمه این ماسک مو بدتر حجم موهام رو کمتر نکنه

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

بچه ها من موهام فره نمیخوام موهام لخت بشه فقط میخوام همون حالتی که از حموم در میام و خشک میشه همونجوری بمونه ولی نرم بشه و موهام تغذیه بشه ، چی بزنم ؟ کسی میتونه منو هم راهنمایی کنه 😥

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
دوفاز بخر وقتی موهات نمناکه اسپری کن همه رو اونقدر لطیف میشه وموها رو ترمیم میکنه که همیشه نرم و لخ ...

اسمش دوفاز هست

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

بزو پیج گیسو کمندها اینستا خیلی محصولات مناسبی معرفی میکنه

برا شونه زدن گلاب و روغن نارگیل یا زیتون قاطی کن تو یه اسپری بریز هر موقع میخوای شونه بزنی پیف کن رو موهات راحت شونه میشه جفتشم طبیعیه برا مو خوبه،فقط روغن در حد چن قطره بریز

...
واسه رنگ و اینا صدمه دیده ؟ 

بله رنگ هم به مرور مو رو خشک میکنه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯