2777
2789
عنوان

با این اوضاع من بچه دوم میاوردید؟

566 بازدید | 83 پست

سلام خانما.اول از خودم بگم من مشکل تنبلی تخمدان شدید دارم یعنی به زور آمپول پریود میشم.اولین بچمم دوسال بعد دکترو اینا به دنیا اومد.حالا من شاغل هستم شغلم خیاطی هستش درآمدم خوبه ولی اگه بچه دوم بیارم باید دوسه سال یا بیشتر کنارش بزارم.از اینورم دکتر گفت اگه بچه دوم رو زود نیاری ممکنه یائسگی زود رس بگیری. شغل همسرمم جوری هست که یک ماه میاره ۵ماه از جیب میخوریم.حالاااااا سر دوراهی موندم بچه رو بیارم یا بیخیال بچه دوم بشم.دخترمم تنهاست همیشع بهونه نی نی کوچولو میخوام رو میگیره

شما بودید چیکار میکردین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت چندسالشه؟

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)

من از بارداری وحشت دارم..خرج و ایناش به کنار... یاد سوند قبل از زایمان..۳ماه تهوع اول بارداری..ماه اخر و لحطه شمارییی تموم شدن باردارییی.. برام وحشتناکهههههه😫😫

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

الان میان میگن نه بیارما۴تاداریم پنجمیم توراهه همه چیم روبه راهه بادنیااومدن هرکدومشونم صاحب خونه وزمین وماشین وویلاشدیم این آخریم قراره برامون پنت هووس یه برج روبیاره

من از بارداری وحشت دارم..خرج و ایناش به کنار... یاد سوند قبل از زایمان..۳ماه تهوع اول بارداری..ماه ا ...

🤣🤣من از خدامه بارداربشم شوهرم میگه سال دیگه

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)

من بودم میآوردم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

من باشم نمیارم.

خودت بهتر میدونی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هشت سال

پس بیار یکی دیگه.بعدن پشیمون میشی ک چرا نیوردی.روزیشو خدا میرسونه عزیزم.