2777
2789
عنوان

زندگیمون و بهم ریخت😩😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار پا مگه صدا داره🤔

نه ولی هر حشره ای تو جای بسته باشه کافیه بره رو یه پلاستیک خش خش میکنه دیگه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه شب تابستون یکی ازاینارفته بودزیربغل من،چون خونمون ویلاییه ودارودرخت زیاد داره لباسموبعدشستن پهن کردم حیاط غافل ازاینکه ازدرخت رفته بودتولباسم ومن ندیده بودم،لباسمم تنگگگگ،همش حس میکردم یه چی بهم شوک الکتریکی میده میگفتم حتماآسترلباسه،تاصبح هزارباراین اتفاق افتاد،یهوساعت سه صبح جیغ زنان بلندشدم گفتم بخدایه چی تولباسمه،لباسودرآوردن هماناویهیکی ازاین هزارپاهای شیش متری ودیدن هماناقشنگ دیگه سکته کردم😣اگه میرفت توگوشم چی،اونجابودکه فهمیدم یک روزی تن مادر گور اینچنین خوراک همین هزارپاهاخواهدشد😌اینم پیام اخلاقیه ما

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
وسواس داری؟

اندکی😜😜😜😜

بیشتر روی خون و نجاست 

اما خو کفش زیرش کثیفه

خونهخودمم اومدم قبل از چیدن جهاز

کل خونه رو با شیلنگ و اب شستیم😁😁😁 

شوهرم راضی نبود 

میگفت اب بره پایین خسارت واحد پایینی با خودتون

ولی من و مامان بابام که اونا هم حساسن

گفتیم باشه عیب نداره خسارت اگه زده شد با ما 

ولی باید اب کشیده بشه 

که خدا رو شکر اب پایین نرفت 😍

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
وای چه بزرگه.....ما هم یه بار یه هزارپاتو شلوار پسرم بود.گفت مامان خار هست تو شلوارم.بیرون اورد دیدم ...

باور کن بلندیش به اندازه ی کف دسته،الان که مرده خودش و جمع کرده .مث مار کله شو میاورد بالا