2777
2789

من همیشه تو‌خونه ام ، امروز مجبور شدم ظهر برم بیرون سمت عبدل اباد پسر ۷ ماهمم بردم ۲-۳ ساعت بیرون بودیم ، الان عذاب وجدان گرفتم اینقدر که راجع به الودگی نوشتن همه جا . از عذاب وجدان خوابم نمیبره !!! دعا کنید پسرم بعدها براش مشکلی پیش نیاد . فکر میکنید این چیزایی که میگن با یبار بردن بیرون هم‌میشه ؟؟؟ منظورم بیماریهای بده !!! خیلی عذاب وجدان دارم . البته ظهر هوا بد نبود ولی برگشتنی از تو‌ماشین مه بیرون‌و‌دیدم فهمیدم‌چقدر هوا الودس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هوا الودس تو خونه هم هوا قاعدتا تمیز نیس،سخت نگیر با یبار بیرون بردن چیزی نمیشه

خدایی نکرده چیزی هم بخاد بشه با همین هوای تو خونه هم میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چقدر مگه واجب بود؟؟؟ 

خیلیم واجب نبود ، ولی چون‌همیشه تو‌خونه ام ، خیلی از بیرون خبر نداشتم دیشبم خیلی باد اومد فکر کردم هوا امروز تمییز شده ، خیلی ناراحتم

منم عذاب وجدان دارم شدید.رفته بودیم مهمونی دختر 15 ماهه م یجا بند نمیشد بردم اتاقشون بخوابونمش نمیهوابید یبار محکم پاهاشو چلوندم یبار هم اروم زدم در کونش اونم همش گریه کرد.نگو طفلکم گشنه بود و نمیتونسته بخوابه😢😢خدا منو بکشه.دستم بشکنه الهی.اصلا یه مدته خیلی عصبی شدم.با محبت با دخترم تو جمع رفتار نمیکنم.حالم از خودم به هم میخوره.

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
منم عذاب وجدان دارم شدید.رفته بودیم مهمونی دختر 15 ماهه م یجا بند نمیشد بردم اتاقشون بخوابونمش نمیهو ...

عیب نداره عزیزدلم بالاخره مادر هم ادمه حق داره عصبی و خسته بشه♡

فقط بیشتر رو کنترل خشمت کار کن حتما♡

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
منم عذاب وجدان دارم شدید.رفته بودیم مهمونی دختر 15 ماهه م یجا بند نمیشد بردم اتاقشون بخوابونمش نمیهو ...

ای جانم ، اشکالی نداره همه مامانا گاهی وقتا خسته میشن از اینکارا میکنن ، ولی من اینقذر راجع به این سرب و سرطان و اینا خوندم نمیدونم با یبار بیرون رفتنم میشه یا مال کسایی هست مه تو این شرایط زندگی میکنن؟؟

ای جانم ، اشکالی نداره همه مامانا گاهی وقتا خسته میشن از اینکارا میکنن ، ولی من اینقذر راجع به این س ...

مطمئن باش با یبار بیرون بردن نمیشه.شک نکن

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟