2777
2789

من میخوام برای لاغری طب سوزنی انجام بدم میخوام بدونم هزینه و تاثیر چقدره لطفا راهنماییم کنید

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

من تهرانم رفتم مشاوره پیش خانم فروزانفر میگه پک ۱۰ جلسه ای ۲۴۰۰ خیلی زیاده برا همین تایپیک گذاشتم ببینم بقیه چقد رفتم 

این زیاد تره میشه جلسه ای ۲۴۰ هزار تومن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانم رفتم مشاوره پیش خانم فروزانفر میگه پک ۱۰ جلسه ای ۲۴۰۰ خیلی زیاده برا همین تایپیک گذاشتم بب ...

سلام، چقدر گرونه 

بابا این حرفا چیه عزیزم، آخه طب سوزنی چطوری می تونه باعث لاغری بشه 

پول ووقتت رو هدر نده 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، غذام از سفره خانواده جدا نمی شد و زحمت و دردسر اضافی نداشتم، هزینه شم خیلی مناسب بود، خدا خیرش بده 

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

سلام، چقدر گرونه  بابا این حرفا چیه عزیزم، آخه طب سوزنی چطوری می تونه باعث لاغری بشه  پو ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنمایت ولی خانم دکتر میگه طب سوزنی برا کنترل پر خوری عصبیت هست برای درمان کامل چاقی کنارش رژیم و ورزش هم میده من وقتی فشار عصبیم زیاد میشه نمیفهمم که کی سیر شدم در واقع با خوردن کمی آروم تر میشم حالت عادی با غذای معمولیم اصلا اضافه نمیکنم واقعا گیج شدم پیش مشاور هم رفتم برام تاثیر نداشته نمیدونم باید چکار کنم هزینش برام زیاده ولی اگه تاثیر داشته باشه و دوباره برنگرده حاضرم انجامش بدم

سلام، چقدر گرونه  بابا این حرفا چیه عزیزم، آخه طب سوزنی چطوری می تونه باعث لاغری بشه  پو ...

بابت لینک هم مرسی حتما پیگیریش میکنم

سلام ببخشیدبی اجازه خوندم و....تاپیکتون قدیمی هست و....چون یجورایی بواسطه  شغلمه نظرمیدم طب سوز ...

ممنون که نظر دادی خوشحال شدم  ولی ایشون گفتن که طب سوزنی واسه آرامش اعصابه و استرس رو کم میکنه که باعث کم شدن اشتها میشه منم گیر کردم فعلا به مدت انداختمش عقب تا ببینم چی میشه شاید اصلا نرم

ممنون که نظر دادی خوشحال شدم  ولی ایشون گفتن که طب سوزنی واسه آرامش اعصابه و استرس رو کم میکنه ...

ممنون ازاینکه مشخصه ادم باشخصیتی هستین ....من لیسانس پرستاری پزشکیاری دارم اتفاقاالانم بیمارستانم شیفتم.شک نکنیدطب سوزنی ربطی به چاقی لاغری نداره اماراجب اعصاب چرابعضیهاباورمندن ....درکل به طب سنتی دلخوش نباشید!!!

ممنون ازاینکه مشخصه ادم باشخصیتی هستین ....من لیسانس پرستاری پزشکیاری دارم اتفاقاالانم بیمارستانم شی ...

ممنون از راهنمایتون راستش فقط وقتی ناراخت یا عصبی هستم دچار پر خوری میشم اینم خیلی بده چون باز خودش بهم استرس میده

ممنون ازاینکه مشخصه ادم باشخصیتی هستین ....من لیسانس پرستاری پزشکیاری دارم اتفاقاالانم بیمارستانم شی ...

متشکرم امیدوارم هم تو کار و هم تو زندگی موفق باشی مرسی که وقت گذاشتید

ای بابااینکه خوبه اشتهای خوب آرزوی خیلییاس,,,

نه وقتی که اضافه وزن داری 🙈🙈🙈🙈🙈

متشکرم امیدوارم هم تو کار و هم تو زندگی موفق باشی مرسی که وقت گذاشتید

خاههش میکنم ببینیدایکه شمامیگین اشتهای کاذبه.شمابخودتون تلقین میکنین که انگارواقعاشدیدگرسنه شدین درصورتی که اینطورنیست این عارضه کوچیک چیزی نیست که بخاین بخاطرش معالجه شین!!!