2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم اگ در طول روز چن بار باشه طبیعیه

از سر و صدا و تکون خوردن و این چیزا

من بچه ندارم اما زیاد دیدم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

عزیزم از چیزی ترسیده. وحشت کرده. معمولا بچه هایی که آمپول یا سرم بهشون زدن اینجوری میشن. وقتی میخوابه بغلش کن. سرشو بذار رو سینت دستاشو بگیر تا بهش آرامش بدی. من از نزدیک دیدم اینجور صحنه ای رو و تا دوماه تقریبا اینجوری بود. و با همین روش خوب شد. صلوات بفرست و آیة الکرسی بخون تا آروم بشه

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم   

آخه حس میکنم غیر طبیعیه الان خوابه رو پام هر چند دقیقه اینطوری میشه مثل اینکه سردش بشه میلرزه در صورتیکه دوتا پتو روشه

خدایا شکرت تو شب «لیلة الرغائب» حاجتمو دادی ❤️
دختر من تو بیداری میلرزه مث اینک یدفعه خودمون سردمون میشه ی لحظه لرز میگیرم خیلی نگرانم😢

دختر من تو خواب اینطوریه

چهل روز

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم برادر زاده منم اونجوری بود البته اون یکی دو روزه بود که این لرزشا رو داشت بردن دکتر گفت قند خونش پایینه دو سه روز بستری شد و خوب شد شکر خد ا ولی اگه نگرانی ببر دکتر

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم برادر زاده منم اونجوری بود البته اون یکی دو روزه بود که این لرزشا رو داشت ب ...

اره حتما میبرم میترسم تشنج باشه