2777
2789

واقعا هرموقع ازش دلخورم یا قهر میکنم یه استرس بدی میفته ب جونم 

ما عاشق همیم دعوای بدی ام تاالان نداشتیم همش سر چیزای کوچیک 

امروزم بخاطر اینکه قرار گذاشته بودیم بریم جایی و من قبلش هی بهش یاداوری کردم که یادت نره یادت نره میگه تو عجولی 

بعدم گفت امروز نمیریم تا یاد بگیری عجول نباشی...خدایی کجای کار من عجله بود

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی

منم دقیقا اینجوری ام😕

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جالبه اون اصلا نمیدونه من قهرم  عصرم بهم زنگ زد مثل همیشه باهاش حرف زدم

من دقیقا همین 

یعنی خودم ازش ناراحتم و اون چیزی نمیدونه جریان چیه

اما دلم‌ اشوبه 

استرس دارم

دعوای بدی هم نداشتیم یاقهر هیچوقت

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
حتما توام اخرش خود به خود اشتی میکنی

ها 😐😕

خودم میرم پیشش و صحبت میکنم

نمیدونم چرا اینجوری م 

خودمم اذیت میشم

ها 😐😕 خودم میرم پیشش و صحبت میکنم نمیدونم چرا اینجوری م  خودمم اذیت میشم

دقیقا منم همینطور 

الان یه صفحه تایپ کردم فرستادم براش ک بفهمه من قهرم 

دیدم آف شده تندی پاکش کردم گفتم خوابیده گناه داره صبح میخاد بره سرکار 

فکر کنم زیادی عاشقیم

دقیقا منم همینطور  الان یه صفحه تایپ کردم فرستادم براش ک بفهمه من قهرم  دیدم آف شده تندی ...

خخخخخخ 

عین خودمی

اوف منم همینم اون ناراحتم کرده من استرس میگیرم عذاب وجدان میگیرم همش میگم یعنی تقصیر من بود یا اون ا ...

اوهوم خیلی حس بدیه من خیلی بهم میریزم 

من خیلی بهم داستانو میبافم...

اگه اون لحظه کنارم باشه،باهاش بدجور رفتار میکنم و خییییلی بدتر میشه اوضاع😂

ولی اگه کنارش نباشم و یه ۷_۸ساعت دور باشیم،قشنگ ۱۰ ۲۰ بار باهاش توذهنم دعوا میکنم..بعد قضیه حل میشه..

بعد که میاد اصن انگار نه انگار..یه چندروزبعدم یادم میره😂

من خیلی بهم داستانو میبافم... اگه اون لحظه کنارم باشه،باهاش بدجور رفتار میکنم و خییییلی بدتر میشه ا ...

اووووف منم کلی تو ذهنم باهاش دعوا میکنم بعد خودم ب خودم خوبیاش یادم میاد بعد میگم بزار سیاست داشته باشم از در خوبی وارد بشم که حسابشو برسم بعدم کلا یادم میره😂😂😂