2777
2789

اگه رفلاکس  اره که عالیه بخر یا بدی پیشگیریشم عالیه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوچولوت رفلاکسیه؟

نمیدونم هنوز

بعضی وقتا تو خواب یهو عوق میزنه انگار شیر برمیگرده خو گلوش

خودمم استرس دارم وقتی خوابه همش بالا سرش میشینم که شیر برنگرده تو حلقش

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

نه یک بالشت بذارسرش 30درجهبالاترباشه 110تومن بدی اینابخری 

اگه رفلاکس داره هم الان که20روزشه به پهلوبخابون اصلابه پشت خابون 

یک سری نکاتم هست برای رفلاکسه حتماانجام بده

نکتهدیگه اینکه اگه شیرخشک میدی شایدبراش سنگینه وبهش نمیسازه بالامیاره 

نه یک بالشت بذارسرش 30درجهبالاترباشه 110تومن بدی اینابخری  اگه رفلاکس داره هم الان که20روزشه ب ...

اخه میگن خوب نیس زیر سر نینی بالش باشه

چجوری زاویش رو اندازه بگیرم؟؟؟

همش به پهلو مبخوابونمش

شیر خودم کمه

نان هن چندبار در روز میدم

چیکار‌کنم شیرم زیاد شه؟؟؟

اخه میگن خوب نیس زیر سر نینی بالش باشه چجوری زاویش رو اندازه بگیرم؟؟؟ همش به پهلو مبخوابونمش شیر ...

نمیدونم‌جنسش خوبه یانه

زیره و رازیانه تو چایی بریز با خرما بخور خیلی خوبه.قطره شیرافزا هم خوبه.سوپ بلغور جو

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

منم پسرم رفلاکس داشت دکتر گفته بود بدون بالش باشه زیر سرش وتختش۳۰ درجه شیب داشته باشه زیرشم سفت باشه.خوبه.تا۲ الی۳ ماه که بشه به درد میخوره نگرفتی هم تختش رو شیب دار بگیر.من باکس تخت شیب دار دادم درست کردن بیرون ام دی اف سفید.تا نزدیک ۶ کمک حالم بود وبعدشم به پهلو بخوابون

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
منم پسرم رفلاکس داشت دکتر گفته بود بدون بالش باشه زیر سرش وتختش۳۰ درجه شیب داشته باشه زیرشم سفت باشه ...

چجوری شیب ۳۰درجه درست کنم؟؟

شیر خودت رو پسری میخورد عزیزم؟؟؟

چجوری شیب ۳۰درجه درست کنم؟؟ شیر خودت رو پسری میخورد عزیزم؟؟؟

عزیزم تختش به همون صورت بود مثل همون عکسی که گذاشتی بود اون تشک .نه شیر ببلاک میدادم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
اخه میگن خوب نیس زیر سر نینی بالش باشه چجوری زاویش رو اندازه بگیرم؟؟؟ همش به پهلو مبخوابونمش شیر ...

ببلاک بهتره برابچه سبکتره

بالش بچه یکم سرش بالاتذباشه به پهلویک چیزیم بذارکنارش به پهلوبمونه 

کپسول شیذافزا

برنج ماکارانی کباب بخور

دمپخت ماش بخور 

ابگوشت

البته گوشت گوسفندی فقط