2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من بکو اجیم امسال ازدواج میکنه ممنون

من از همتون معذرت میخوام اما اینجوری ک نمیشه.کسی میگه حس ششم ام قویه شرایط درک میکنه با روح جانش از اینده ای ک در عالم ضر رقم خورده ب قلبش الهام میشه.این همش نیست وقتی شرایط فهمید طبق تجربه یا اتفاق های ک افتاده یا نوع شخصیت اون فرد میگه ب احتماا زیاد اینجکری میشه.از دور ک نمیشه حدس زد.

من از همتون معذرت میخوام اما اینجوری ک نمیشه.کسی میگه حس ششم ام قویه شرایط درک میکنه با روح جانش از ...

واینی چی ینی نمیتونی حدسی بگی اره نه اینا😕

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
ن ننیشه اینجور نیست ب خدا.دوست دارید همین جوری برا سد گرمی چیزی بگم زشت.نمیشه.

نه اره بگوسرگرمیه خوبه..مثلابگومن طرفم برمیگرده سمتم باز

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
معذدتومیخواموهمینوجوریدنمیشه .واقعا معذرت میخوام

😐😐😐اولین حس،ششمی اینجوری هاا

خب چجوری میشه؟

ببین اطرافیانتون کی هست اینجور باشه بهاش صحبت کنید صادق باشید بعد میگه بهتون حالا بعضی اوقات درست در میاد.من ادم با ایمانی نیشتم اما ادم های ک با ایماننداون اتفاق های ک توی عالم ضر رقم خورد بهشون میرسه میگند. ی چیز بگم بخندید ی روز از لنز فوتبال میدیدیم.پنالتی شد.مم گفتم میزنه سمت راست دروازبان با دست میگره توپ.دقیقا اینجور شد.ی احساس بعضی اوقات هم نشد.یا پنالتی ک علیپورگل نکردم گفتم ب دایم دای جان خودت این گل نیست ن علیپور هم یکم روحیش ضیف شد...اینجور

من هیچ وقت چیزی نمیگم مگه مطمئن باشم.

خب منم که گفتم جهت سرگرمیه نه اینکه باورکنیم