بگو ببینم رویا هامو چند می خری🎠؟نمی ترسی از روزی که ویدایی وجود ندارع💕🌸لطفاًلایک نکنیدد:/ جدیدم نیستم نزدیک سه ساله خاموش می خوندم با کاربری دیگم انقد نکین جدید جدید زرنگا🤫😒عکس پروف دادشمه نگین بچه داری🤔😂✈️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسکاتیش گرونه؟ولی ریزش موش خیلی کمتر از پرشین هست .موهاش کوتاهه ولی خوب اخرش گربه است.ریزش مو داره
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
سلام مهربونم... تاییپیکاتو تا حدودی خوندم..... من نمیدونم شوهر تو جزو کدوم قماش هستن.. منظورم اینه که تا چه حد مذهبی هستن البته لفظ مذهبی درست نیست مهربونم.. میبایست بگم تا چه حد مومن هستن... فرض بر این بگیریم که شوهرت مومن و خداترس و پاک که یه لکه تو زندگیش نبوده.... حالا من به تو میگم که با اینکاراش تمام اعمال حسنه ی خودشو نابود کرده نه تنها که اه و نفرین تو زنشو که با ازدواج دامنشو از گناه حفظ کرد به دنبال داره .. بلکه اه و نفرین مادرت پدرت برادرت و هفت پشت تورو به دنبال داره ..ابنو منی میگم که سیدم هم مادرم هم پدرم 48 امین نسل موسی بن جعفر هستن...اقواممون ساداتی هستیم که کسی اشکمونو دربیاره خدا اشک همه اقواشمو درمیاره... میدونم گفتی شوهرت میخونه چت هارو .. اطلاعاتیه شاید... منم داییام اطلاعاتیه اونم از نوع خیلی خیلی بزرگش... اینارو به در میگم که دیوار بشنوه ... آقایی که رفتی ابروی زنت روبردی............ مگر تو درقران کری نخوندی که : وزنان شما لباس شما هستند........ و شما لباس زنانتان......... شما اگر نقصی توی عضو همسرت دیدی و یکی حاشا کرد، میتونی حتی قسم دروغ بخوری که :"نه همسرم من این نقص عضو رو نداره..." این حدیثی از رسول الله هست.... به این خاطر که شما لباس همسرتون هستید این دستوووووور قران کریم هست. باید باید مطیع خدا و قران باشید به چه حقی امدید در گذشته ی همسرتان کنگاش کردید؟؟؟ حدیثی هست که زمان صحابه رسول الله مردی هراسان نزد امام علی میادوو میگوید یا امیر المومنین دخترم در گذشته خطایی مرتکب شده و با نامحرم مراورده و رابطه داشته.... اما بعد توبه کردند و اصلاح شدند.. حال برای او خواستگاری امده .. چه کار کنم ایا به خواستگارش بگویم در گذشته چه کاریی کرده؟ .........امیرالمومنین .......قاضی القضات..........شاه دو عالم........... سید اهل جنت..... میدونید چی گفته:" گفته به خدایی که سیطره ی اسمانها وزمین در ید قدرت اوست دخترت را همانند دوشیزه ی باکره شوهر بده و راجع به گذشته اش چیزی مگو که اگر اینکاررا بکنی گردنت را میزنم......."
آقای مومن... شما شاید فکر کنید مرید جدم علی هستید....اما بدونید که وقتی بعد از مدتی دارفانی رو وداع گفتید... و با امام علی ع ملاقات داشتید، ایشان گردن شمارو اون دنیا خواهد زد.
ویادتان نرود..مقام زن اونقدر در قران کریم بالاست که حتی شما راجع به ایام حیض زنتان هم مسول هستید.. حرف شما در دادگاه که گفتید :"اصلا نمیخواهم این زن به خانه برگردد" مگر شما واقف به ایه ی محکم قران کریم نیستید که میگوید" وزنان شما از شما پیمان محکمی گرفته اند"..........؟؟؟ چطور میتوان اسم شمارا خلیفه ی روی زمین گذاشت.......... . زن شما پنهانکاری کرد؟ خوب کرد و کار درست رو انجام داد چون از حدیث و سنت پیامبر و دستور امیر المومنین علی ع پیروی کرد... مولا امیر المومنین... پس بدانید شاید چند صباحی درین دنیا یوسف پاکدامن بنظر برسید... اما هاشا.. وای .. هییهات به حال و روز شما در اتش دوزخ.چرا که کاری که شما کردید هیچ تفاوتی با کاری که همسرم با من کرد ندارد......همسرم مرا زن خطاکاری معرفی کرد مهرم را یک سکه کرد تا بعدا با معشوقه اش ... .
اما الله متعال مجازات این تهمت عظیمش رو فقط به اون دنیا منوط نکرد......... درطی این سه سال که عروسشان شدم چهار نفر از اعضای خانواده اش را از دست داد بعد از ان اتفاق.. مادرش علیل شد... اسناد و مدارک خانه هایشان در اتش سوخت و حالا هم والدینش در سن میانسالی زمین گیر شدند.... .
هنوز مانده .. تاجایی که قلبم از نهیب این تهمت اسوده بشه, و اتش جگر سوزی که در سینه م هست خاموش بشه سایه ی مصیبت در خانه شان سنگینی میکنه ...
هیههات به شما اقای مومن... مرد مومن.. که کاری که با زنت کردی تهمت عظیمی که به او زدی....اه جگرسوزش نزدیک هست تک تک خانواده ات را از پای دربیاورد....
منم شما را اه میکشم... اما مراقب باشید اه همسرتان از جلوی رو پشت سر بالا و پایین چپ و راست هر دم به شما نزدیک و نزدکیتر میشود و سایه ی سنگین مصیب بالای سر مادرتان هست
شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد میزند: عاشقتم♥💍🙊🙈. که را ببینم وقتی هرجا را مینگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید میاندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.