2777
2789
عنوان

بچه ها بیایند حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 53 پست
باکمربندش تمام بدنم و سیاه وکبود کرد خفه داشت میکرد منو

واااا. خب از اول می گفتی اینووو

اصل موضوع رو ول کردی میگی خونه جدا کنم?  لابد دفعه اولش نبوده میزده ک برا خودتم عادیه انگار

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
واااا. خب از اول می گفتی اینووو اصل موضوع رو ول کردی میگی خونه جدا کنم?  لابد دفعه اولش نبوده ...

ن آخ چی بگم میگم خیالش جمه ننه باباش پیشمن منوتنهامیذاره نظرتون؟

خدایا شاکرم تورابرای نعمت هایی که برایم بخشیده ای الحمدالله الرب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا. خب از اول می گفتی اینووو اصل موضوع رو ول کردی میگی خونه جدا کنم?  لابد دفعه اولش نبوده ...

چیکارکنم ب نظرتون

خدایا شاکرم تورابرای نعمت هایی که برایم بخشیده ای الحمدالله الرب العالمین

اگه مشکلت خانواده همسرتن و میدونی شرط بزاری برات خونه میگیره اره شرط بزار اگه مشکلت دیر اومدن شوهرته ب چ دلیل دیر میاد؟ رفیق بازه؟ با شما قهر بوده؟کجا بوده

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
رفته بود توباغ دوستش عرق بخوره دوبارف گفتم سومین بارتکراربشه بدمیش ک تکرارشدواینجوری شد

خب پس راحت برنگرد اول ازش تعهد محضری بگیر که دیگه نخوره بعدم شرط بذار که خونه رو جدا کنه البته اگه وضع مالیش طوریه که میتونه 

خدایی چطوری با خانواده شوهر زندگی میکنی؟! من نمیتونم

عرضی نیست...

پدر مادرشم پیشت باشن حق نداره تا صبح بیرون باشه باید شرط بزاری دست از دیر اومدناش بکشه کتک نزنه ، مشروب تعطیل یعنی خودتم نمیدونی چی میخوای ازین زندگی؟؟

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

همه جوره ازش تعهد بگیر

بروپزشک قانونی جای کمربندهاش خب معلومه بزار نامه بگیری بدردت میخوره

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖