2777
2789
عنوان

ی مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگ ابن عادیه بش گفتم عادی نیس تو ی دقیقه هم طول نمیکشه بعدش خیلی سرد شده نسبت ب این چیزا

نباید به روش میاوردی عزیزم اون دیکه اعتماد به نفس نداره خیلی کار بدی کردی شما تا حالا سه بار رابطه داشتیم متهمش میکنی به زودانزالی؟ میکین بره دکتر؟به نظرم ببخشیدا ولی اشتباه کردین باید تشویقش کنین مثلا بعد از هر بار رابطه بگین اقاییم زمان رابطمون نسبت به قبل بهتر شده ها اونم تقویت میشه اعتماد به نفسش میره بالا سعی میکنه خودشو نگه داره .

سلام عزيزم

اگر از طريق طب سنتي علاقمندي درمان بشه

لطفا درخواست دوستي بفرست

توي خصوصي بايد اطلاعات كامل ازت بگيرم و راهنمايت كنم

سلامت و رضايت شما افتخار من است.متخصص طب سنتي
میگ ابن عادیه بش گفتم عادی نیس تو ی دقیقه هم طول نمیکشه بعدش خیلی سرد شده نسبت ب این چیزا

ی مدت بیشتز ب خودت برس سعی کن هفته دوسه باربشه ببین اگه تغییر نکرد باید فکر چاره باشی ولی خوب شاید چون اوایل ازدواجه طبیعی باشه اما کم کردن ودوری گرفتن بدترش میکنه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
ببین توغذاش سوپ زنجبیل بریز گرمی زیادبخوره ولی اگه انقد زود انزاله باید دارومصرف کنه .  مشکل م ...

دارو مصرف میکنه ولی خیلی کم آلان خیلی سرد مزاج شده میپ چون زود انزالم خوشم نمیاد یا حال ندارم

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤
ی مدت بیشتز ب خودت برس سعی کن هفته دوسه باربشه ببین اگه تغییر نکرد باید فکر چاره باشی ولی خوب شاید چ ...

اره

توام آلان اینجوریی

من دردم این ماه ۶ساله میشه براهمین عادت کردم ولی خوب گاهی بهم میریزم من گرم تر ازاونم واین سخته خیلی 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
من دردم این ماه ۶ساله میشه براهمین عادت کردم ولی خوب گاهی بهم میریزم من گرم تر ازاونم واین سخته خیلی ...

اخی میفهمم چی میگی