2777
2789
عنوان

ی مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 69 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی تایپک جدایت روخودنم اگه دوست داری میتونی با زبون بگیریش و زندگیت رواداره کنی فقط لج نکن باهاش دو ...

اره

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤

زود انزالي يني چند ديقه بايد بتونع؟!

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
خوب دلیلش چیه حرف زدید؟؟این طبیعی نیست 

میگ ابن عادیه بش گفتم عادی نیس تو ی دقیقه هم طول نمیکشه بعدش خیلی سرد شده نسبت ب این چیزا

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤
منم۵ماهه ازدواج کردم همش۳بار رابده داشتیم

عزیزم اول راهین به نظرم زودانزالی الان برای ایشون طبیعیه باید تند تند رابطه داشته باشین شوهر من موقع نامزدی زود انزالی داشت مثلا به یک دقیقه نمیرسید که ارضا نمیشد اما بعد از عروسی چون زیاد رابطع داشتیم بهتر شدن حتی بعضی مواقع من میگم بسه تمومش کن . اکه سنشون هم کم باشه که زود انزالی طبیعیه . یه راهکار هس که شوهر منم بعضی مئاقع اینکارو میکنع موقع رابطه هر وقت احساس کرد داره ارضا میشه چند لحضه وایسه بعدش ادامه بده انگار دوباره شروع میکنع . 

ما تا اون مرحله هم نمیرسه از بیک زود میریزه

ببین توغذاش سوپ زنجبیل بریز گرمی زیادبخوره ولی اگه انقد زود انزاله باید دارومصرف کنه . 

مشکل من بحثش سردمزاجیه نه زودانزالی ولی مشکل شماباید تحت نظر باشه وگرنه برای خودش مشکل میشه مشکل مجرای ادراری وسوزش ادراری میگیره ولی شاید چون اوایل ازدواجتونه خجالت میکشه بره دکتر 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
من خودم امتحان نکردم تو ی کانال خوندم.نوشته بود اینو تکرار کنن دیر انزالتر میشن

تاثیرداره ولی خوب حس ادمو میگیره

خودش اذیت نمی شه؟ یعنی دوست نداره که ....؟

هرچی ذهنش بهم ریخته ترباشه اوضاع خودمون بیشترداغون میشه الان دوماه بیشتره نداشتیم من حس وحال قبل روندارم گاهی پیش میادماهی سه بار گاهیم ماهی ی بار ولی این سری خیلی فشار رودوششه .هرچن درهرصورت از دکتر پرسیدم گفت تحت هرشرایطی این اوضاع طبیعی نیست ولی خوب قبول نداره همسرم میگه خودم دردم رومیدونم