2777
2789
عنوان

تاپیک لاغری بیماران اعصاب و روان (افسردگی، وسواس، دو قطبی و....)

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من افسردگی و اضطراب گرفتم بعد زایمان سرترالین و پرانول میخورم

پنج کیلو اضافه وزن دارم

الان دو جلسه اس که ایروبیک میرم

کلا بیماران اعصاب و روان حتما حتما باید ورزش کنن چون برای روحیه عالیه و بعد از ورزش تو بدن هورمون دوپامین ترشح میشه که شادی آوره.دکتر من گفت که ورزش به اندازه دارو موثره

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!

این تاپیک لاغریمه که فعال هم هست اونجا بهترین دوستای دنیا رو دارم ولی میخوام اینجا باشم و با همدردام هم کار کنمhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2532429&slug=تاپیک-لاغری-خانومای-۸۵-کیلویی&postId=113953202

من افسردگی و اضطراب گرفتم بعد زایمان سرترالین و پرانول میخورم پنج کیلو اضافه وزن دارم الان دو جلسه ...

آفرین ورزش عالیه من الان تو فاز افسردگیم از رختخواب کنده نمیشم 🤕🤕🤕🤕 هر روز ورزش میکردم الان هیچی کارای خونه و دخترمم به زور میکنم

یه چند وقته بود پرانرژی وشاد بودم الان بیخودی اینجوریم به نظرم منم اختلال دو قطبی دارم 

چون سابقه خانوادگی دارین احتمالش زیاده من این روزا تو فاز افسردگیم اصلا انرژی ندارم

آفرین ورزش عالیه من الان تو فاز افسردگیم از رختخواب کنده نمیشم 🤕🤕🤕🤕 هر روز ورزش میکردم الان هیچی ...

باشگاه برو حتما

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!
اصلا نمیتونم انرژیشو ندارم 

عزیزم بخاطر سلامتی خودته

همت کن و به خودت بگو که میتونی 

فصل زمستون کلا باعث افسردگی میشه تو خونه نمون