2777
2789

سلام عزیزان ...عدد بتای من ۱۶۹۰ هست ..دکتر گفت ۵ هفته و ۲ روز ات است ...با این عدد ساک دیده میشه؟بعد از ظهر سونو داخلی دارم ...من یه بار خارح رحم و یه بار بارداری پوچ داشتم...اگر تجربه ای دارین راهنمایی کنید سپاس

آره با سونوی واژینال دیده میشه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خارج رحمی رو چکار کردی؟دارو خوردی یا عمل شدی؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
عمل لاپراسکوپی کردم

شرمنده که میپرسم مشکلت چی بود که خارج رحمی شد؟علتش رو فهمیدن؟طبیعی باردار شدی الان ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

سلام چ خبر استارتر؟ سونوچی شد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام چ خبر استارتر؟ سونوچی شد؟

سلام عزیزم ..سونو رفتم داخل رحمی بود  خدا رو شکر ...استرس خارج رحمی ام ازبین رفت ...ولی فتال پل مشاهده نشد تو سونو ۴ هفته و ۵ روز بود ولی طبق اخرین دوره پریود ۵ هفته و دو روز بودم ...هفته بعد باید تکرار کنم ...دعا کن برام

شرمنده که میپرسم مشکلت چی بود که خارج رحمی شد؟علتش رو فهمیدن؟طبیعی باردار شدی الان ؟

عزیزم علتش رو نگفتن برای هر کسی ممکنه پیش بیاد البته بعضیا چسبندگی دارن ...بله طبیعی

عزیزم علتش رو نگفتن برای هر کسی ممکنه پیش بیاد البته بعضیا چسبندگی دارن ...بله طبیعی

بسلامتی عزیزم،من یکساله منتظرم فعلا باردار نشدم ،برام دعا کن لطفا

سلام عزیزم ..سونو رفتم داخل رحمی بود  خدا رو شکر ...استرس خارج رحمی ام ازبین رفت ...ولی فتال پل ...

وااااای خدارو شکر. وقتی میشنوم یکی خارج رحمی نبوده و داخل رحمی هس نفس راحت میکشم.

ان شاء الله اونم حل میشه توکل بخدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱