2777
2789
عنوان

شغل جدید

300 بازدید | 41 پست

میخوام با شوهرم یه شغل جدید راه بندازم. شوهرم میخوادبا 20 سال سابقه بازنشست بشه. قسد نداریم. و حقوق بازنشستگیش خرج خورد و خوراک رو میده. 150 هم سرمایه داریم. به نظر شما چکاری انجام بدیم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بازار کار خوب نیست. 

با بیست روز حقوق هم آدم از پنجم لنگ میمونه.

فست فود و بستنی و ... اشباع شدن. شغلهای دیگه هم دارن همه ورشکست میشن.

اگه میتونه ادامه بده و با 30 سال بازنشست بشه. موقع کار باز اضافه کاری هست. کمی پاداش هست. مرخصی هست.

بازار کار خرابه.

نهایت بشه یه آپارتمان خرید و اجاره داد این بهترین حالته

اصلا بازار کار خوب نیست.  با بیست روز حقوق هم آدم از پنجم لنگ میمونه. فست فود و بستنی و ... ا ...

شرایط کاری بدی داره. خیلی پر استرس هست. نه برا پرسنل روحیه مونده نه برا خانواده هاشون

اصلا بازار کار خوب نیست.  با بیست روز حقوق هم آدم از پنجم لنگ میمونه. فست فود و بستنی و ... ا ...

من با ایشون موافق صددرصدم،

اون کاربری هم که گفتن مردم درهرحال از شکم نمیزنن،چرانزنن،وقتی نداشته باشن شکم چرانی تعطیله

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام  
مثلا چی

مثلا عزیزم تو خوزستان کیک فروشی خیلی در آمد داره اما ترشیجات اصلا چون همشون ترشی جات درست میکنن مثلا لباسو کیفو کفشو بیشتر از خوراکی میخرن اما لوازم آرایشی نه چون شغل بیشترشون لوازم ارایشیه

هیچ
من با ایشون موافق صددرصدم، اون کاربری هم که گفتن مردم درهرحال از شکم نمیزنن،چرانزنن،وقتی نداشته باش ...

درسته شاید از شکم نزنن. اما اینقدر فست فود و تغذیه ای و بستنی و بلال و لواشک و کیک و شیرینی و .... زیاده. که امروز صبح بخوای شروع کنی کل وعده ها رو بیرون بخوری. تا آخر سال یه به تمام مغازه های یه خیابون هم نمی رسی. 

خیلی زیاده . و فقط بعضی هاشون که غولی هستن تونستن دوام بیارن. بقیه میان و یه سال دو سال تلاش می کنن بعد تغییر کاربری میدن.