2777
2789

میدونم ک پوست سیب کلی خاصیت داره از طرفی هم با این مواد نگهدارنده ای ک بهشون میزنن سرطان زا میشه ..خواهرم ۷ ماهه بارداره و همیشه هم سیب رو با پوست میخوره منم براش نگرانم

باپوست

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت ضرر نداره

نه جونم بخوره نوش جونش 

قبلش یه صلواتی چیزی بفرسته فوت کنه به سیب بعدش نوش جان کنه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من بی‌پوست میخوردم چون چاقورو ک ب پوستش میکشیدم یه چیز سفید مانند از روش بلند میشد میگفتن نگهدارندس

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
بنظرت ضرر نداره

نه خب، نباید خیلی پاستوریزه زندگی کنیم

من که بارداریم به شدت پرخطر بود و انقد رژیمهای سفت و سخت داشتم که دبوونه کننده بود، سیب رو با پوست می خوردم، چون خورون سیب بخصوص که روش یوره بخونن باعث زیبایی نی نی میشه

ولی خواهرم که بارداری عادی داشت، انقد پاستوریزه عمل میکرد، فک کن حتی هویج و سیب زمینی  و صیفی جاتی که روی خاک عمل میاد و کود میدن بهشون نمیخورد، اصلا ی وضعی بود که خودشو انگار ایزوله کرده، بچه ش بدنیا اومد به هنه چیز عالم آلرژی داشت، الان هم هنوز سطح آلرژیش بالاست و خیلی از غذاها رو نمی تونه بخوره، اونم دید همه بهش گفتن ابن نتیجه اونهمه پاستوریزه بودنه الان از اینور بوم افتاده دیگه زیادی ول کرده و بی بهداشت شده😎