سلام دوستان من دخترم یک سال و8ماهشه و الان یک ماهه که باردارم..کسی از شما هست که تجربه داشته باشه؟از پوشک نگرفتمش هنوز اما شیر خشکی بود که اونم4ماهه کلا دیگه شیر نمیخوره فقط شیر پاستوریزه میخوره
بنظرتون با این فاصله سنی خیلی سختم میشه؟
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه الان چه ۴سال دیگ بچه سختی خودش وداره خوبیه تواین سن اینه همبازی میشن تفاوت سنی زیاد ...
وای مرسی دلگرم شدم
من دخترم ۱سال ۸ ماهه بود دومی زایمان کردم😁مثل برق میگذرع عزیزم سخت نگیر....زندگی رو به خودت تلخ نکن.با بچه اولت و کوچولو تو شکمت عشق کن همه مسایل به مرور درست میشه.الان نگاشون میکنم خوشحالم از این اتفاق و خداروشکر میکنم.
من دخترم ۱سال ۸ ماهه بود دومی زایمان کردم😁مثل برق میگذرع عزیزم سخت نگیر....زندگی رو به خودت تلخ نکن ...
وای مرسی گلم از دلگرمیت
خدا حفظشون کنه
بارداریت ناخواسته بود؟حالا که شده هرچه پیش آید خوش آید لابد خدا صلاح دونسته.بچه کلا سخته چه یکی چه د ...
نه گلم مردد بودم و خب بالاخره خواستم
خداروشکر عزیزم انشالله صحیح و سالم بغلش کنی خوب کاری کردی
مرسی فداتشم
تو چی کردی؟