2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 116 پست
یعنی سختیش زیاد نیست؟

چه الان چه ۴سال دیگ بچه سختی خودش وداره 

خوبیه تواین سن اینه همبازی میشن 

تفاوت سنی زیاد بچه بزرگ نمیتونه درکش کنه درس ومشق داره وبالاخره تجارت میگه تفاوت سنی کم خیلی خوبه همراه سختی هست ولی شیرینه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
عزیزم چه علائمی داشتی برای بارداری دوم؟ 

بارداری دومم فعلا خیلی متفاوته با اولی..یعنی کلا حالم خوبه خداروشکر

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه الان چه ۴سال دیگ بچه سختی خودش وداره  خوبیه تواین سن اینه همبازی میشن  تفاوت سنی زیاد ...

وای مرسی دلگرم شدم

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

من دخترم ۱سال ۸ ماهه بود دومی زایمان کردم😁مثل برق میگذرع عزیزم سخت نگیر....زندگی رو به خودت تلخ نکن.با بچه اولت و کوچولو تو شکمت عشق کن همه مسایل به مرور درست میشه.الان نگاشون میکنم خوشحالم از این اتفاق و خداروشکر میکنم.

حامله ای؟؟؟🥰🥰🥰🥰🥰

وای پیدات کردم نمیتونستم تگت کنم

آره حامله شدم

واقعا؟اذیت نشدی؟

اذیت ک خیلی شبا ک پسرم شیر میخورد جیغ میزدم شوهرم آرومم میکرد الان پسرم دوسالو ۳ماهشه هنوز شیر میخوره فک کن چقد اذیت شدم کل حاملگی رو شیر دادم از بیمارستان بعد زایمان دخترم ک اومدم پسرم اومدا بود روپله ها داشت شیر میخورد.....سر شستنش وقتی حامله بودم😥 کلا سخت بود ولی برا شما بزرگه اونقد سختی نداره

من دخترم ۱سال ۸ ماهه بود دومی زایمان کردم😁مثل برق میگذرع عزیزم سخت نگیر....زندگی رو به خودت تلخ نکن ...

وای مرسی گلم از دلگرمیت

خدا حفظشون کنه

بارداریت ناخواسته بود؟حالا که شده هرچه پیش آید خوش آید لابد خدا صلاح دونسته.بچه کلا سخته چه یکی چه د ...

نه گلم مردد بودم و خب بالاخره خواستم

خداروشکر عزیزم  انشالله صحیح و سالم بغلش کنی خوب کاری کردی

مرسی فداتشم

تو چی کردی؟

اذیت ک خیلی شبا ک پسرم شیر میخورد جیغ میزدم شوهرم آرومم میکرد الان پسرم دوسالو ۳ماهشه هنوز شیر میخور ...

له دوتاشون همزمان شیر میدادی؟؟؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد