2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 44 پست
تقریبا یه ماه چایی سبز خوردم پرسیدم گفتن کم خونی میاره دیگه نخوردم ولی خوب داشتم لاغر میشدم 

خیلی کم باید مصرف کنی

مثلا من یه شب درمیون میخوردم از بوش خوشم نمیاد هل و گلاب یا گل سرخ میزدم

تـۅ بـاعثــ💫دل گرمي و ادامـہ  زنـدگي مـنــے✨
خیلی کم باید مصرف کنی مثلا من یه شب درمیون میخوردم از بوش خوشم نمیاد هل و گلاب یا گل سرخ میزدم

من با دارچین دم میکردم، قبلا تا میخوردم فشارم میفتاد و اصلا طعم و مزشو دوس نداشتم یه دفعه ای شروع کردم بعد از غذا میخوردم و دوس داشتم که اینجوری گفتن گذاشتم کنار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۸برای قدت زیادنیست ولی میخوای باربی بشی ۵۴ شو  زیادلاغرم خوب نیست

خانمی راجب امضات. شما این همه وزن کم کردی شکمت آویزون نشذه؟ من بیست کیلوکم کردم کل تنم آویزون شده

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
نه اصلا هیچ جای بدنم شل نیست  مولتی میخوردی؟

اره. من قدم 163.وزنم106.دورمچم 17.الان شدم 85.اما سینم افتاده پایین شدیدا. شکمم روی زانومه افتضاحه. بنظرت بیستای دیگه کم کنم این پوست اضافه ها میرن؟ 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
نه دیگه نمیرن کجابرن بایدعمل زیبایی انجام بدی

شماکالریتوچطوحساب میکتی. وزن نرمال من چنده خوبه؟ 

من الان يه ماهه شروع كردم و ٤.٥كيلو كم كردم با رژيم و ورزش البته رژيم فقط غذاهايي كه هميشه ميخوردم رو كم كردم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍