2777
2789
من به تمیز و مرتب بودن خونه حساسم اما ..... یا از این ور بوم می افتم یا از اون ورش یعنی یا مثلا طول یه هفته خونه رو خیلی زیاد تمییز می کنم و هفته ی بعدش دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنم و این باعث می شه که خونه ام همیشه مرتب نباشه مخصوصابا یه دختر جیغ جیغوی 5 ماهه که بیشتر وقتها گریه می کنه تمیزی یادم رفته شما چه چیزهایی رو رعایت می کنید؟
Lilypie Maternity tickers
من هر روز آشبزخونه رو تمیز میکنم روزی چندبار همىیه دوری توی خونه میزنم و جمع آوری میکنم اما حارو هفته ای یه بار میزنم
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جارو هفته ای دوبار گردگیری هم همینطور شست و شوی سرویسها هفته ای یکبار جمع و جور کردن هم که هرروز آشپزخونه هم که هربار که کار داشته باشم کاملا تمیز میکنم و میام بیرون لباس هم هفته ای دوبار
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
جارو هفته ای یک بار گردگیری که کلا فایده نداره از بس اینجا خاک هست لباس شستن هفته ای یک بار شستن سرویس بهداشتی هر5شنبه آشپزخونه و ظرفها هم هرلحظه
اللهم عجل لولیک الفرج.... آمین وصیت کرده ام بعد از مرگم همراه من دو تا فنجان چای هم دفن کنند!! شاید صحبت های من با خدا به درازا کشید... بهرحال دلخوریها کم نیست از بندگانش... همانهایی که بی اجازه وارد شدند بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند!
گوش شیطون کررررررررررررررررررررررررررر تا حالا نشده روزهایی که خونم کثیفه مهمون سر زده داشته باشم خدا خیلیییییییی زیاد بهم رحم می کنه و تا بیا پیش کسی بگم خونم کثیفه باور نمی کنن
Lilypie Maternity tickers
من جارو گردگیری یه روز درمیون اشپزخانه و توالت و اتاق خواب هر روز دختر منم 6 ماهشهر همش همینطوری بود روروئک مشکل منو حل کرد همش میاد دنیالم منم با شعر سرشور گرم میکنم و کار میکنم
فقط خدا....