2777
2789
عنوان

توهمه یا واقعی؟😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 93 پست

من که راحتم پسرم 9ماهشه، اگرم چیزی ببینه نمیتونه بگه

إ إ إ یادم افتاد، پسر منم یه کار ترسناک میکنه

وقتی5ماهش بود خیلی گریه میکرد میگفتن ترسیده ببرینش پیش دعا نویس خوب میشه، ماهم بردیم و انصافا خوبم شد دیگه گریه نمیکرد ولی ازون موقع تاک الان روزی چندبار میره جلو درحموم و تندتند در میزنه بعدم شروع میکنه به گریه کردن، ازین کارش خیلی میترسم

وقتی هم که درحموم بازه و منو پسرم خوابیم، خودم خواب بد میبینم بچمم با گریه از خواب بیدار میشه

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا من میترسم اخههه

ایت الکرسی بخون یا مدالشو بگیر بنداز گردنت ونترس منظورم مدال مصنوعی ها هستند روش ایت الکرسی مینویسن از اونا بنداز گردنت من یکی دارم که موقع زایمان هم گردنم بود

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴
ننرسیدینی بردین دعانویس؟

مجبور بودم، بچم خیلی گریه میکرد، شبا هم با جیغ از خواب بیدار میشد

یعنی طوری جیغ میزد که فک میکردیم چیزی نیشش زده سریع لامپو روشن میکردیم،لختش میکردیم ولی میدیدیم هیچی نیس

بردیمش پیش دعا نویس چندتا چاقو بهش زد خوبه خوب شد ولی این مشکل جدیدو پیدا کرده

باورت نمیشه خونه هرکی میریم میره پشت در حمومشون به در میزنه و گریه میکنه.... نمیدونم چیکارش کنم

ولی از دعانویس بردنش اصلا ناراحت نیستم چون مشکل قبلیش بدتر بود، بچم یه خواب راحت نداشت،خیلی عذاب میکشید

[QUOTE=113896052]مجبور بودم، بچم خیلی گریه میکرد، شبا هم با جیغ از خواب بیدار میشد یعنی طوری جیغ میزد که فک میکردیم .

بمیرم...خب دوباره ببرین اگه نمیترسین ..من توی فیلمها دیدم قیافه ترسناکی دارن میترسم برم

[QUOTE=113896052]مجبور بودم، بچم خیلی گریه میکرد، شبا هم با جیغ از خواب بیدار میشد یعنی طوری جیغ میز ...

راهش دوره نمیتونم دوباره برم آخه وسیله هم نداریم.

قیافشون اصلنم ترسناک نیس، تو فیلما جو میدن جدی نگیر.

اونا هم مثل ما ادمای معمولی با لباسای معمولین.

این دعانویسی که ما میریم تو یه روستای دوره، آدم خیلی خوبیه

طرز کارش خیلی عجیبه

یه کاسه آب جلوشه،بعد یه چاقو ورمیداره از طرف نوکش تو اب نگه میداره بعد روضه میخونه و به چهارده معصوم قسم میده در همین حین کاسه خودبه خود شروع به چرخیدن میکنه.روضش که تموم شد کاسه هم وایمیسته

از آب اون کاسه رو مریض میریزه، بعدشم با همون چاقو چندتا به پشتش میزنه و دعا میده 

کارش عالیه،هرکی رفته جواب گرفته... 

راهش دوره نمیتونم دوباره برم آخه وسیله هم نداریم. قیافشون اصلنم ترسناک نیس، تو فیلما جو میدن جدی نگ ...

چه جالب....حالا دعا میکنم هم عروسک شما هم پسرمن بیخیال این رفتارها بشن انشالله