2777
2789
عنوان

بخیه های زایمان طبیعی...

285 بازدید | 21 پست

سلام... 

10روزه زایمان کردم...خیلی میسوخت بخیه هام

سشوارکشیدم... عنبرنثا دود دادم... مرتب پد رو عوض کردم... مدام درازکش بودم.. 

الان دیدم ی تیکه گوشت اضافه ازش اومده بیرون...

خیلی غصه خوردم... دلم داره میترکه... 

ت رو خدا کمکم کنین... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت اضافه از کجا؟؟من الان ۱۷ روزه زایمان کردم هنو جرئت نکردم خوب بررسی کنم بعد عزیزم میشه بگی بخیه هات افتادن؟؟

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

عزیزم نگاش نکن سیخ نزنش من اصن بخیه هامو نگاه نکردم هنوزم ک ۵ ماهه تقریبا از زایمانم گذشته زیاد سرچ مزدم ببینم چی ب چیه گوشتش زیاده؟شکمت وضعش چطوره؟

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
منکه خدارو همیشه شکر میکنم ک طبیعی زایمان کردم جدی میگم ها 

چرا خیلی حال میده😑😑😑؟؟؟؟؟منک حس مرگو داشتم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
چرا خیلی حال میده😑😑😑؟؟؟؟؟منک حس مرگو داشتم

من انقد میترسیدم اونجوری ک یه غول ساختم نبود خدارو شکر ک روی شکمم جای بخیه نیفتاد😶بخیه هات چند روزه افتادن؟؟برا من گفت جذبی تا حالا دوتکه خیلی کوچیک نخ سفید دیدم

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
من انقد میترسیدم اونجوری ک یه غول ساختم نبود خدارو شکر ک روی شکمم جای بخیه نیفتاد😶بخیه هات چند روزه ...

شما سزارین کردی یا طبیعی؟من طبیعی بود م ها رو شکم ک بخیه نمیزنن

چراااا😰

اونقدری ک میترسیدم نبود هزار بار دیگم بخام بچه بیارم فقط و فقط طبیعی خدارو شکر اگ میخاین طبیعی بیارین چند تا از سوره قرآن بخونین معجزه میکنه براتون 

من انقد میترسیدم اونجوری ک یه غول ساختم نبود خدارو شکر ک روی شکمم جای بخیه نیفتاد😶بخیه هات چند روزه ...

من نگا نکردم کی افتادن اصن بش دستم نمیزدم خیلی متنفر شده بودم از خودم و اون جامو بخیهاش 😢☹

شما سزارین کردی یا طبیعی؟من طبیعی بود م ها رو شکم ک بخیه نمیزنن

من طبیعی بودم عزیزم😃😂منظورم اینه خوبه ک رو شکم جای بخیه نیفتاد😐