2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیست طرف زیبا باشه... معمولی باشه قابل قبوله... فقط طرف باید ب دل بشینه... یکی ممکنه بخاطر رفتار خوبش یجوری ب دلت بشینه ک ی فرد خوشگل نتونه بشینه...

وقتی عاشق بشی قیافه اصلا ب چشمت نمیاد

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

قرار نیست طرف زیبا باشه... معمولی باشه قابل قبوله... فقط طرف باید ب دل بشینه... یکی ممکنه بخاطر رفتا ...

مگه گفت طرف مقابلتون 

منظورش با خودمونه 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         

یعنی چی تعدادشون کمه ؟ تو شهر ما که بچه تا پیر اکثرا استایلی بیرون میان تو این سایت هم سر زیبایی گیس و گیس کشیه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
مگه گفت طرف مقابلتون  منظورش با خودمونه

میگ چرا براتون مهمه... ممکنه در مورد هر کسی صدق کنه... چه خودمون چه جنس مخالف

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

میگ چرا براتون مهمه... ممکنه در مورد هر کسی صدق کنه... چه خودمون چه جنس مخالف

ولی در کل منظورش با خودمونه چون ایشون آرایشگره و میبینه خیلی خانما بعدخودشون نمیرسن و داره میپرسه چقد براتون مهمه و جرا مهم نیست 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره