helenaz_eli مدیر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 68 عنوان راهنمایی لباس شب یلدا برای تازه عروس | مشاهده متن کامل بحث + 5636 بازدید | 47 پست سلام دوستان شب یلدا قراره خانواده همسرم برام یلدایی بیارن قصد دارم یه لباس قرمز یا زرشکی بدوزم...لطفا اگه عکس مدل دارید بفرستمهمون زیاد داریم اولین مراسم منم هست میخام لباسم خییلی خاص و قشنگ باشه 1398/09/09 | 16:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه_شب_دخت عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 3578 مگه بچه پیش دبستانیه ؟ امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
الهه_شب_دخت عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 3578 کرپ حریره آستیناشم پفیه 😀 خوشگله امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
helenaz_eli مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 68 الان برات میفرستم مدل مرسی گلم ممنون میشم بفرستی
helenaz_eli مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 68 من برای شب یلدا یه دونه ازین لباس سنتی ها که جلیقه دامن بود گرفتم قشنگ بود عکسشو نداری بفرستی مدلشو ببینم
malakeeeehhhh عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 1268 دوستان منم مامانم قراره برام شب یلدایی بیارهبنظرتون بیاره خونه خودم یا مادرشوهرم ک تو ی ساختمونیم؟؟؟میگم بچه کوچیک دارن بریز بپاش میشه خونمدودلم ی صلواتبرای حاجتممیفرستی ممنون
helenaz_eli مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 68 میتونی کت سارافن خیلی مجلسی بپوسی باساپورت اگه محلستون مختلطه اره عزیزم مختلطه مدل داری برام عکس بفرستی
malakeeeehhhh عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 1268 اره عزیزم مختلطه مدل داری برام عکس بفرستی من ی پیراهن ماکسی دارم ولی تا زیر زانو(ماکسی گفتم ک بدونی منطورمو( استینشم سه ربزرشکیولی روم نمیشه بپوشم شب یلدا ی صلواتبرای حاجتممیفرستی ممنون
فسقلیشونم عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10249 میتونی یه شومیز قشنگ هم با دامن بلند پلیسه ای بپوشی یا یه شلوار دم پا گشاد زرشکی 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
helenaz_eli مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 68 دوستان منم مامانم قراره برام شب یلدایی بیاره بنظرتون بیاره خونه خودم یا مادرشوهرم ک تو ی ساختمونیم؟ ... بنظرم خونه خودت باشه بهتره به خصوص که تازه عروسی اینم جزو مراسمای اولت محسوب میشه خونه خودت باشه که مهمونی و پزیرایی هم خونه خودت انجام بشه
helenaz_eli مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 68 من ی پیراهن ماکسی دارم ولی تا زیر زانو(ماکسی گفتم ک بدونی منطورمو( استینشم سه رب زرشکی ولی روم نمی ... چرا روت نمیشهاگه مدلش قشنگه دوسش داری بپوش
95ghazal عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 13253 عکسشو نداری بفرستی مدلشو ببینم نه راستش تو لپ تاب اونم الان دسترسی ندارم بهش
malakeeeehhhh عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 1268 بنظرم خونه خودت باشه بهتره به خصوص که تازه عروسی اینم جزو مراسمای اولت محسوب میشه خونه خودت باشه که ... خودمم همین نظزو دارماما از بچه ها میترسم ک خراب کاری کننهر چند خودمم دست کمی از اونا ندارمدسروز دیس سرویسم شکستامروز فرش اشپزخونم😣😣😣😣اینقد غصه خوردم ک حد ندارهنمیدونم چرا گیج میزنم ی صلواتبرای حاجتممیفرستی ممنون
helenaz_eli مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 68 میتونی یه شومیز قشنگ هم با دامن بلند پلیسه ای بپوشی یا یه شلوار دم پا گشاد زرشکی مررسی عزیزیکی به اخریه خیلی نازه مدلش