2777
2789
خدایا نذار شرمنده شوهرم بشم من زندگی مو دوست دارم.ازت میخوام یه بچه سالم بهم بدی
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم .شوهرم داره یه جورایی از زندگی خسته میشه.خوب معلومه بچه وقتی نباشه زندگی چه معنی داره .شبا خیلی واسه خودم توتنهایی گریه میکنم .اما مث اینکه خدا منو لایق نمی دونه
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
نگران نباش خانومی
خدا بزرگه
ان شاءالله بحق همین ماه خدا دو قلوی خوشگل بهت میده
دعاگوتم
از دلم تا لب ایوان شما راهی نیست نیمه جانیست، در این فاصله قربان شما...
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
سری پیش حامله شدم سقط شد .بعد اون مشکلاتم شد دو چندان شد .مادر شوهرم گفت اولا حامله نمیشدی .حالا که میشی نگه نمیداری .
لیلا جون چرا گریه میکنی؟ اگه شوهرت دوست داشته باشه بود ونبود بچه براش فرقی نممیکنه انقده به خودت عذاب نده پاشو بیا مامی سایت توی قسمت سلسله موی دوست یه استاد بگیر برای فرا درمانی باور کن خیلیا جواب گرفتن
واقعا از شما ممنونم دوستای که هیچ وقت ندیدمتون.