2777
2789
عنوان

😐خواب پسر همسایه رو میبینم

2059 بازدید | 54 پست

اقا من چن وقته که دارم خواب پسر همسایمون که ۱۵ سال ازم بزرگتره رو میبینم

😐خواب ازدواج و رابطه و اینجو چیزا نه خواب عادی

خیلی رفتارش با همه دوستانس و کلا شوخه فک کنم ضمیر ناخوداگاهم اشتباه برداشت کرده

چیکار کنم دیگه تکرار نشه؟

حس بدی دارم به قضیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را 😐😐😐

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

به خوابت توجه نکن عادی برخوردکن یادت میرع دیگه خوابشونمیبینی

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
چی کار داری؟  بزار روحت آزاد باشه. یعنی از اینکه آزادانه هم خواب ببینیم باید نگران باشیم و یه ...

😐 خب روح من میخواد ازاد باشه این همه ادم دیگه

چرا مثلا سعید عزت اللهی نمیاد تو خوابم این ادمه میاد😐

من ترسم از اینه که اونم خواب منو ببینه یعنی دو طرف باشه

😐 خب روح من میخواد ازاد باشه این همه ادم دیگه چرا مثلا سعید عزت اللهی نمیاد تو خوابم این ادمه میاد ...

خب روحت دوست داره پسر همسایه رو ببینه. به هر دلیلی.

ایشون روح هستن. جسم نیستن که بخوای مانع بشی.

هر چی که هست حتی گاو باشه. باز از جسم بهتره.  بزار برای خودش بگرده. شاید روحت چیزی می دونه.&nb ...

😐ایشالا که همینجوری تفننیه

با این خوابای من اگه بخوام فرمونو بدم دس روحم احتمالا هفته دیگه میام مارک سیسمونی میپرسم 😑