2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من دستگاه بیوتی پن ۹ کاره گرفتم. بلد نیستم کار کنم . غیر از خال برداری به درد دیگه ای میخوره؟

اتفاقا خییییلی به دردت میخوره و تا آخر عمر میتونی برا خودت و اطرافیان ازش استفاده کنی و لذت ببری. 

برا از بین بردن خال، لک، کک و مک، از بین بردن چروک، از بین بردن افتادگی پلک بالا و پف زیر چشم و... 

من برا کوچک کردو بینی هم انجام دادم با اینکه اینجا کسی جوابی نداد بهم. فعلا جاش زخمه نمیتونم جواب قطعی بدم. اما فکر می‌کنم تاثیر داشته باشه.

برا همه موارد بالا کارایی داره. من که خیلی دوسش دارم. 

یه سوال برای چروک چی خوبه؟ بابا قلطی کردم. پلاسما پن جیه؟ بیوتی پن چیه

پلاسما پن و بیوتی پن تقریبا کاربردها و تاثیرشون یکیه ولی میگن پلاسما پن یا پلاسما جت بهتره که البته گرون ترم هست

میتونی تو گوگل بزنی کاربرد های بیوتی پن و فیلماش رو ببینی

اتفاقا خییییلی به دردت میخوره و تا آخر عمر میتونی برا خودت و اطرافیان ازش استفاده کنی و لذت ببری.&nb ...

بیوتی پن همون که زیادم گرون نیست دارما. حدود دویست گرفتم. اگه بدون عینک استفاده کنم چشمام آسیب نمیبینه؟ چروک هم میبره؟ من ۳۷ سالمه میخوام برم با نخ لیفت کنم ولی شوهرم نمیزاره. یه دستگاه مینی هایفو دیدم خواستم اونو بگیرم میترسم اثر نداشته باشه یا صورتمو لاغر کنه. موندم

بیوتی پن همون که زیادم گرون نیست دارما. حدود دویست گرفتم. اگه بدون عینک استفاده کنم چشمام آسیب ...

عینک؟! نه عزیزم عینک نمیخواد که. 

فکرکنم همونه که منم دارم.بله چروک رو از بین میبره. فیلماش رو از گوگل ببین باید روی قسمت های چروک رو کار کنی پوست کشیده میشه و چروک جمع میشه. فقط حتما هرکاری خواستی بکنی اول فیلماش رو از گوگل ببین تا خوب یاد بگیری. از همون روز اول که زخم میشه تا وقتی که زخما میریزه و بعدش هم هر روز عسل بزن روش تا جاشون لکه نشه بعد از اینکه زخما ریختن هم پماد زینک اکساید بزن. زخما هم تا خودشون نریختن دستشون نزن بزار خودشون کنده بشن ضمنا تا وقتی زخم داره نباید آب بهشون بخوره. 

فکرکنم همه نکات رو گفتم دیگه😁