2777
2789

اهمیت خواب راحت در زندگی روزمره

در این مطلب از دنیای مد نکاتی در مورد اهمیت خواب راحت و میزان خواب مورد نیاز بر اساس سن بیان شده است.

خواب خوب شبانه یکی از ارکان اصلی زندگی سالم است که انرژی و توانایی انجام فعالیت‌های روزانه را فراهم می آورد. خواب برای سلامت و بازسازی سیستم اعصاب و سیستم ایمنی انسان‌ها و جانوران اهمیت بسیاری دارد و کم خوابی برای سلامتی بسیار مضر است.

کارهایی برای خواب راحت

تاریک کردن اتاق: برای خواب راحت ، بهتر است در زمان خواب نوری در اتاق وجود نداشته باشد.

دوش گرفتن پیش از خواب: دوش گرفتن بدن شما را خنک و برای خواب آماده می‌کند.

بیرون گذاشتن پا خارج از پتو: قرار دادن یک یا هر دو پا بیرون از پتو به کاهش دمای بدن کمک می‌کند و باعث می شود سریع‌تر به خواب بروید.

استفاده از قانون ۹۰ دقیقه : زمان خواب خود را به صورت مضربی از ۹۰ دقیقه در نظر بگیرید و در ساعت مناسب بخوابید.

عدم استفاده از نورهای شدید پیش از خواب: نورهای حاصل از تلویزیون، لپتاپ و موبایل می‌توانند تولید ملاتونین را افزایش دهند که ممکن است از خواب جلوگیری کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختلال خواب واقعا چیز بدیه اصلا روزتونو هم تحت تاثیر قرار میده من مشکلی نداشتم ولی مادرشوهرم اختلال خواب داشت و خواب عمیق نمیرفت که گشتم تو اینترنت و فهمیدم کار دکتر یاراحمدی خیلی خوبه که بردیم پیشش و خداروشکر الان درمان شده

دوست منم مشکل خواب داشت و با اینکه تو بارداری مدام می خوابید ولی بعد زایمان کم خواب شده بود ولی کمتر از یکسال بعدش خوب شد و البته برای درمان تحت نظر بهترین دکتر اختلال خواب  بود . اسم دکترش ریحانه حیدری بود.

دکتر ریحانه حیدری
متخصص گوش و حلق و بینی (فلوشیپ اختلالات خواب، جراح زیبایی بینی و صورت)
آدرس مطب دکتر ریحانه حیدری:   تهران، انتهای بلوار کشاورز، بین جمالزاده و قریب، پلاک 135 ، ساختمان پزشکان کلینیک یلدا
شماره تلفن مطب دکتر حیدری: 0935 -87 88 686
آدرس سایت دکتر حیدری: https://doctorheidari.com/
پیج اینستاگرام دکتر حیدری: https://www.instagram.com/dr_reihaneh_heidari/channel/

من اختلال خواب شدید داشتم. خیلی هم قرض خواب میخوردم

یکی از دوستام گفت باید برم مشاوره. منم رفتم مرکز مشاوره پندار نیک چون تعریفشو زیاد شنیده بودم. فهمیدم دلیل اختلال خواب من استرسه

بعد از گذروندن دوره درمان الان خیلی بهتر شدم