2777
2789
عنوان

ازدواج دوممه شوهر دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 55 پست
کی گفته ایران باید پول بدی طلاق بگیری؟این که یه مرد بی شعور پول خواسته شد قانون؟

مثل اینکه متوجه عمق فاجعه نیستی،  خیلیا دومین زنشون بارداره ولی زن اول نتونسته طلاق بگیره،  اینه قانون چرت و استفراغ اوره ما

منو با طرفت اشتباه گرفتی خانوم جون، وقتی میگی محلت نمیده من چی بگم؟ 

ب جای اینکه ارومم کنی میزنی تو سرم .

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل اینکه متوجه عمق فاجعه نیستی،  خیلیا دومین زنشون بارداره ولی زن اول نتونسته طلاق بگیره،  ...

دقیقااااا

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

با سلام، خواهرم تقریبا بیشتر مشکلات از سوتفاهم پیش میاد چون متاسفانه زن و شوهر بلد نیستن با هم حرف بزنن، باید انتظارات و خواسته های خود در زندگی را به همدیگر بگویید البته در فضایی بسیار دوستانه و در زمان مناسب که هر دو حوصله شنیدن داشته باشید طوری که همراه با سرزنش، اعتراض، دستوری، گلایه و.... نباشه، این صحبت‌ها شامل همه موارد زندگی مشترک میشه حتی رفتارهایی که در خلوت از هم انتظار دارید، اونوقت خواهید دید چقدر راحت همدیگر را درک میکنید و تفاهم زیادی پیدا کردید. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
ب جای اینکه ارومم کنی میزنی تو سرم .

متاسفم، وای اونی که الان باید آرومت کنه واقعا درکت نمیکنه. من دیدم مثل شما افرادی که بخاطر یکبار طلاق همه جوره توی زندگی کوتاه میان و شوهره هر بی محلی و رفتاری باهاشون داشته. 

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
با سلام، خواهرم تقریبا بیشتر مشکلات از سوتفاهم پیش میاد چون متاسفانه زن و شوهر بلد نیستن با هم حرف ب ...

موقع خوابیدن بغلش کردم گفتم بازم تکرار میکنه بهش گفتم مرد تکیه گاه زنشه تو الان تکیه گاه منی ساکت شد گفتم هم خونه می شوهرم نیستی شوهر پشت زنشه ب زنش محبت میکنه دوماهه زایمان کردم این دوماهی ۸‌..۷ بار پماد درد رو اوردم ک بزنی کمرم تو گفتی باشه فردا هنوز فردا نیومده داره گریه ام میگیره پیش همه میخواد ی اب بگیره داد میکشه برو اب بیار پیش همه همیشه سرم داد میکشه جوری ک جاری و برادر شوهرم در حد سلام هستن باهام باعث شده بقیه برام ارزش قائل نشن گفتم رضا اروم تر میگه ببند دهنتو نفهم پیش همه خوب چجوری بقیه باهام خوب باشن تو سری خور شدم

خوب اگر صد پول دادی خوب خونه می گرفتی زندگی میکردی

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
استارتر عزیز.میدونم شرایطت خیلی سخته خداکمکت کنه.اگه شوهرت دهن بینه توهم شروع کن آروم آروم وباسیاست ...

بهش محبت میکنم میگه داری خرم میکنی میریم خونه باباش ی شام باشیم نمیبره منو خونه تا ۳ روز منو نگه میداره با اخلاق بدش پیش همه ذلیل تر میشم مادرشوهره اشپزخونه غرمیزنه حمالم مگه بااینکه راضی نیستم اونجا باشم میشنوه و ساکته انگار حرف مادرشو نشنیده ولی من خودمو میخورم 

بهش محبت میکنم میگه داری خرم میکنی میریم خونه باباش ی شام باشیم نمیبره منو خونه تا ۳ روز منو نگه مید ...

باهاش صحبت کردی؟اگه حرف مادرشو شنیده بهش بگو میخوام کمتر برم که مادرت اذیت نشه.ولی نه بالحن تندی نه با بی احترامی

شاید بخاطر زایمانت حساس شدی. نه؟ 

شوهرم انگار زایمان کرده اون اخلاقش تند شده پیش خونواده بابام اینا حرف میزنه تشخیص نداره مامان میگه میترا زشته منم عصبی شدم چرا ب من میگی زشته حرفو اون داره میزنه من باید حرص بخورم کم حرص میخورم مامانش و باباش ک میگن شیرت کمه شیرخشک نده پارچه کن مای بی بی نخر اونجا اون ساکته من حرص میخورم خسته شدم دیگه...خواهر بچه اش دوسال و نیمشه مای بی بی داره ب دخترشون نمیگن گیر میدن ب من ...دارم دیونه میشم

فقط با حوصله و صبر در یه زمانی که سرحال بود باهاش حرف بزن ببین چه انتظاراتی از شما داره، دلیل بد اخلاقیاش چیه، البته گفتم نه سرزنش، نه غر زدن، نه مقایسه کردن و.... دیگه در کار نباشه، بهش بگو حوصله داری در رابطه با این موضوعات با هم حرف بزنیم، اونا را مشخص کن و خارج از اون موضوعات حرفی نزن هرجا هم که حوصله نکرد بگو اشکال نداره عزیزم هر وقت حوصله داشتی با هم حرف میزنیم، سعی نکن که چیزی را بهش تحمیل کنی، اگر با درایت عمل کنی همه چیز آرام آرام درست میشه 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
باهاش صحبت کردی؟اگه حرف مادرشو شنیده بهش بگو میخوام کمتر برم که مادرت اذیت نشه.ولی نه بالحن تندی نه ...

گفتم اینو گفت منم خونه بابات اینا نمیام اذیت نشن ...هی میزنه شبکه های ک زنای لخت توشه بچه هم هی با صدا تلویزیون گریه میکنه امروز قاطی کردم گفتم برو فیلم این زنا رو ک لختن سیو کن اونور ببین ک انقد عقده شونو داری