2777
2789
عنوان

با 500 ميليون تومن چيكار مي كردي؟

998 بازدید | 60 پست

خانمي 500 ميليون تومن پول نقدر داره. از من خواسته براش تحقيق كنم چه كسب و كاري راه بندازه بهتره.

اهل دلار خريدن و سكه و طلا خريدن و توي بانك گذاشتن هم نيست

فقط مي خواد مغازه يا كسب و كار راه بندازه

شما پيشنهادي داريد؟

ممنون ميشم كمك فكري بهم بديد

سلامت و رضايت شما افتخار من است.متخصص طب سنتي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هیچی معلوم نیست صدرصد پس نمیشه گفت بزنه تو یه کار حتما پولش بیشتر میشه ممکن کلا از دست بده

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مرغ فروشی باز کنه یکیم بزاره فروشنده سود خوبی توش هس البته پولم کم میخواد

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

این پیشنهاد من احتیاج ب ی شخص مطمین داره 

با یک نفر شریک بشه زمین و این خانوم سرمایشو بزاره بانک فک کنم برجی ۱۲ ملیون بدن بعد زمینه رو خونه چند طبقه بسازه و اینجوری ک وام مسکن بگیره خونه هرو بسازه و قسط وام با سود بانکی بده در اخر سهم اون شخص ک زمین داره رو بده و اون چنتا خونه هم بش میرسه و تا قسط بانک تموم بشه ۵۰۰ تومنشم میمونه واسش

مرغ زنده يا كشتار شده يا طبخ شده؟

مرغ فروشی دیگه کشتارشدشو

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶