2777
2789

ما کدملی یفرستادیم اماهیچ پیامکی برامون نیومده خونه وماشینم نداریم حقوق همسرمم وزارت کاریه

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎

بچه ها کجا فرستادین کد ملی تون رو؟ 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فرستادیم واسمون پیام اومد جهت دریافت معشیتی باید اجازه بدید به حساب های بانکی شما دسترسی داشته باشیم. ما هم ولش کردیم. 

خدا جون حواست به نی نیم باشه. واسه نی نی تو راهیم یه صلوات میفرستین
ما پیگیری کردیم،یه اس اومد که اگه کمک معیشتی رو میخواین باید به دولت اجازه دسترسی به تمام حسابهاتون ...

میخوان ندن هزارجوربهانه میارن

والا من شوهرم حسابداره اگه حساب بانكيشو چك كنن كه همش در حال تراكنشه ديگه پشيمون شديم ديگه 😐

چقدتوحسابت بیادنمیدن؟

من فكر ميكنم ماها كه ثبت نام نكنيم براي اين كه حسابارو چك كنن حالا چند وقت ديگه يارانه معمولي ام قطع ...

نه فکرنکنم

والا من شوهرم حسابداره اگه حساب بانكيشو چك كنن كه همش در حال تراكنشه ديگه پشيمون شديم ديگه 😐

ما هم همینجور هست اگه چک کنن یارانه رو هم قطع میکنن. کلی پول هر روز میاد تو حسابش بلافاصله هم میره تو حساب کارگر و اینا 

خدا جون حواست به نی نیم باشه. واسه نی نی تو راهیم یه صلوات میفرستین