2777
2789

خواهرم داشته طبیعی هم زایمان کرده فقط درد نداشته با آمپول فشار درداش شروع شده 

متاسفانه منم دارم انگار ارثیه 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

اگه منظورتون لقی دریچه میتراله من داشتم وبه قول خودتتو بارداریم خیلی تپش قلب داشتم چارش هم فقط استراحت کردنه

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم داشته طبیعی هم زایمان کرده فقط درد نداشته با آمپول فشار درداش شروع شده  متاسفانه منم دا ...

اخه دکتر قلبی که رفتم گفت همینطوری پیش بره نمیتونی طبیعی زایمان کنی 

زایمانتون طبیعی بود یا سزارین؟ 

من سزارین شدم البته نه به این علت لگنم تنگ بود منم پیش متخصص قلب رفتم گفت برای اکث خانما تو بارداری این مسکل ایجاد میشه ومیمونه اما چیز خطرناکی نیست برا من گفت موقع تپش دراز بکشم تو بارداری کلا خسته نشم اما دارویی نداد شما هم نگران نباش اگه تقویت کنی واستراحت داشته باشی میتونی طبیعی زایمان کنی عزیزم وصرفا برای این مشکل سزارین نمیشی

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

منم دارم. از اون نظر مشکلی نداشتم ولی توی بارداری فشارم بالا رفت و آخرم سزارین شدم. الانم که دخترم 4 سال و نیمشه باز فشارخونم برگشته و دارم با دارو کنترلش میکنم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!