2777
2789

بخدااااااااااا خیلی بد تا با یکی حرف بزنی بقیه فک کنن تو مشکل داری دختر خوبی نیستو با منظور داری با ی مرد حرف میزنی 

بابا لامصبااااااا اول مطمئن شین بعد

تهمت نزنین 

خیلی زور داره کارتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهي آرامش در نديدن و نشنيدنهاست!!

اصلا به این فکر نکن که دیگران بــرای تو چه فکری می کنند
حتی بـرایت مهم نباشد چطور و چگونه قضاوت می شوی،
کاری که دوست داری و می دانی درست است را بکن و مسیرِ خودت را برو ،
بگذار دیگران هم یاد بگیرند به جــای اینکه زمانشان را به پای حسادت و قضاوت و تقلید ، تلف کنند؛ دنبالِ اهداف و آرزوهایشان باشند.
گاهی تــو به آسیب پذیریِ قــرص جوشان می شوی و آدم ها با حرف ها و قضاوت هایشان مانندِ آب
نزدیکشان که می شوی؛ نابودت می کنند !
لازم است کمی دورتــر بایستی و در سکوت ، کارِ خودت را بکنی.
که گاهی آرامشِ انسان، در همین ندیدن ها و نشنیدن هاست

تازه وقتی تو جامعه دوستان و..... یه مشکل میبینی و میای اینجا میپرسی تا بهت نفهمونن که خودت مشکل داری ولت نمیکنن. این خیلی بد به خدا. من تو خیابون چیزی میبینم میام برا آگاهی بیشتر میپرسم اینجا. آقا درجا میگن خب بگو خودتی چرا میگی کسی و فلانی و.....   آخه مثلا شما منو میشناسین که من مثلا برام فرقی داشته باشه معرفی کنم یا نه 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....