2821
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 18 پست

من که قبلا داشتم واقعا هم داشتم ولی زنگ زدم مشاور پارسال گفت نیم ساعت صد تومن.خودم خود به خود درمان شدم😂

رو خودم کار کردم خوب شدم

ولی باور کن افسردگی بیشتر ماله بیکاریه.خودتو مشغول کن خوب میشی.

همیشه فکر میکردم واقعا اخر سر از تیمارستان در میارم چون خیلی حالم بد بود ولی خوب شدم

من که قبلا داشتم واقعا هم داشتم ولی زنگ زدم مشاور پارسال گفت نیم ساعت صد تومن.خودم خود به خود درمان ...

هیچکی اندازه من وقتش پر نیست

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکی اندازه من وقتش پر نیست

ای بابا .به خودت برس وبعدشم من سعی وتمرین کردم به مشکلاتی که راهی براش ندارم الکی زیاد فکر نکنم.

قبلا غصه ی جنگ سوریه رو هم میخوردم ولی الان دیگه جا ندارم.

عزیزم فقط دکتر خشایار نعماوی زاده. من پیش کلی مشاور و روانشناس رفتم فقط پولمو دور ریختم چون هیچ کدومشون به درد نخوردن اما این یکی کارش خیلی خوبه ازش نتیجه گرفتم. شمارشو واست میذارم ازش وقت بگیر 09351305590

البته تهران هستش اما مشاوره تلفنی و آنلاین هم میده