2777
2789

سلام من امسال ارشد دانشگاه دولتی ی شهردیگه قبول شدم که فاصلش۶۰۰کیلومتره تاشهر خودم بعدش ی پسر سه ساله دارم

وخیلی هم علاقه دارم بخونم واگه نرم سال بعدمحرومم

واین که گفتن که اگه ی ترم برم اونجابخونم ترم های بعدی رو انتقالی میدن به دانشگاه شهرخودم 

به نظرتون بچمو بسپرم به همسرم و مامانم وبرم بخونم

یا بمونم و قید ارشد رو بزنم؟؟؟

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

فکر خوبیه اگه مامانت همکاری میکنه و شوهرت اوکی هست برو بخون حیفه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اینکه عاشق رشته و درسمم ولی این کار رو نمیکنم کلا بنظرم تو ایران درس رو خودت بالاخره باید بخونی چ آزاد چ دولنی و استاد کار خاصی نمیکنی پس آزاد شهر خودم میخونم تا دولتی یه شهر دیگه با اون همه سختی و دوم اینکه بنظرم بچه از همه چی مهم تره

شوهرت میذاره بری؟ سختت نیست ؟

حرفش که میاد مشکلی نداره میگه برو 

ولی توعمل موافق نیس زیاد

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

میدونی ارشد خوندن با اون همه تحقیق و مقاله و ترجمه و آزمایش خیلی سخته تازه اگه بچه کوچیک داشته باشی و راهتم دور باشه😳

من ارشدمو تو دانشگاه دولتی شهرم خوندم با بچه واقعا سخت بود ... اوووف تا یادم میفته قلبم وایمیسه ولی خب دلمم نمیومد نخونم و این امتیاز بزرگو از دست بدم...

خوب فکراتو بکن واسه این کار شوهرت خیلی خیلی باید حامیت باشه

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
واااي نه بچه از همه دنيا و اخرتم مهم تره

برامنم همینطوره

خیلی سخته برام

گاهی میگم باخودم ببرمش

میتونی چندماه ازبچه کوچیک دوربمونی؟بهونتونمیگیره؟

نمیدونم میتونم یا نه

بهونمو میگیره زیاد

چند سالته؟افرین به همتت.کاش من هم میتونستم

۲۵سالمه