2777
2789
عنوان

کسی بوده تو بارداریش اکوی قلب بده بیاد لطفا😞

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست
اهان خودت باید اکو قلب بشی؟ من فکر کردم اکوی قلب جنین خواهر من تپش قلب داشت تو بارداری اکو شد میگفت ...

خواهرتون مشکلی داشت قلبش؟اخه منم ضربان قلبم تو بارداری خیلی رفت بالا دکترم.گفتع برم اکو میترسم چیزی باشه

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
من نگفتم قلب جنین.واسه قلب خودم دکترم گفته برم اکو

نه مثل سونو‌ هستش درد نداره همونجا داخل مطب انجام میده دکتر

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میزارن رو بدنت صدای قلبو چک میکنن تقریبا مثل سونو هیچی نیست درد نداره نترس

رو سینه منظورتع؟یعنی سوتین باید دربیارم؟چون دکترم مردِ بخاطر همین میپرسم.خجالت میکشم

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
خواهرتون مشکلی داشت قلبش؟اخه منم ضربان قلبم تو بارداری خیلی رفت بالا دکترم.گفتع برم اکو میترسم چیزی ...

نه قبلش مشکلی نداشت تو بارداری تپش قلب گرفته بود رفت اکو گفتن مشکل قلبی نداره تپش هم بخاطر استرسه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
رو سینه منظورتع؟یعنی سوتین باید دربیارم؟چون دکترم مردِ بخاطر همین میپرسم.خجالت میکشم

اره عزیزم سوتین رو درمیارن دستگاها رو میذارن یه پارچه هم‌میکشن روت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه قبلش مشکلی نداشت تو بارداری تپش قلب گرفته بود رفت اکو گفتن مشکل قلبی نداره تپش هم بخاطر استرسه

خب خدارو شکر منم بیشتر شبا اینجوری میشم فک میکنم از استرسه

خب خدارو شکر منم بیشتر شبا اینجوری میشم فک میکنم از استرسه

اره از استرسه منم دچار تنگی نفس شدید شدم گاهی وقتا اصلا نفسم بالا نمیاد خودم میدونم از استرسه فردا میرم دکتر ببینم چی میگه

اره از استرسه منم دچار تنگی نفس شدید شدم گاهی وقتا اصلا نفسم بالا نمیاد خودم میدونم از استرسه فردا م ...

انشالله که چیزی نیست❤

انشالله که چیزی نیست❤

ممنون عزیزم همینطور واسه شما ❤❤

شما رفتی اکوی قلب امروز دکترزنانم منو فرستاد دکتر قلب  گفت همه باید برن نامه بگیرن واسه زایمان که قلبشون واسه زایمان سالمه اکو و نوار قلب ازم گرفتن گفتن تنگی خفیف دریچه میترال داری ولی چیز مهمی یست😐😑