2777
2789

بعدیازده سال تازه مستقل شدم عوض اینک خوشحال باشم بیشترافسرده شدم حس میکنم ک شوهرم دیگ دوستم نداره بهم توجه نمیکنه حس پشیمونی دارم فک میکنم توخونه پدرشوهرم بیشتر براش اهمیت داشتم والان ارزشم کم شده براش 

باخداباش و پادشاهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

رفتارش معمولا خیلی خوبه امروز پاهامو کرم زد ماساژ داد :)

*ستاد تضعیف روحیه اعضای نی نی سایت *

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

ن بابا.شوهرمنم میادخونه قیافه تامیره بیرون نفس راحت میکشم.بایدصدباربپرسم چای بیارم چای بیارم چای بیارم چاااااااای بیییییییااااااااارممممم.اخرش میگه اره.حرف میزنم ج نمیده بایدس چهارباربگم هااااان؟؟؟؟دیگه عصاب برام نذاشته

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

خوبیم الحمدالله🙂🙂🙂شوخی زیاد داریم ولی بشدت هم باهم محترمانه برخورد میکنیم 

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
ن بابا.شوهرمنم میادخونه قیافه تامیره بیرون نفس راحت میکشم.بایدصدباربپرسم چای بیارم چای بیارم چای بیا ...

یه هفته زهرمارم براش نبر تا بفهمه چیزی میخواد زبونشو بچرخونه بگه😡😡😡😡

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

ما هشت سال تو خونه تنهايبم

كمي باهم، كمي با گوشي ، يه وقتهايي هم بيرون سرمونو گرم ميكنيم

يسري چيزا عادته

يازده سال شرايط اون بوده، عادتش چيز ديگست

براي تغييرش و پذيرشش بايد خيلي انرژي بذاري كه اينجا براش لذت بخشتر باشه

شماهم كنارش بتوني لذت ببري

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
چرا

نمیدونم شایدمن زیادی حساس شدم میشبنه جلو تلویزیون انگاراصا منونمیبینه همونجاهم خابش میگیره توکارهای سنگین خونه بهم کمک نمیکنه بازبون میگم میگ خسته ام حوصلشوندارم 

باخداباش و پادشاهی کن
یه هفته زهرمارم براش نبر تا بفهمه چیزی میخواد زبونشو بچرخونه بگه😡😡😡😡

تازشم من دیگه ازش هیچ سوالی نمیکنموحرف نمیزنم میگه چرالال شدی  

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀