2777
2789
عنوان

همین الان چه حسی دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 62 پست
دارم دیونه میشم ازسرکار میرسه اه وناله شاکیت از همکاراش بچه زندگی.هی غر غر آدم از زندگی سر میکنه دار ...

نباید رو سر شما خالی کنه ... ولی خب شمام حق بده تو این  وضعیت همه تحت فشارن میخان خودشونو خالی کنن

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!

من پدرم جا اسباب اساسیه و جهیزیه تجملی بهم 3 دنگ خونه داد و وسایل ضروری زندگی شوهرم جا عروسی 3 دنگ دیگه خرید با ی جشن ساده... 

بعد از اینکه ما خونه رو خریدیم پدر شوهرم پیله مرد ک بفروشید خونه رو بدید من کارگاه بخرم یا تو ساخت و ساز شریک شید بماند ک چقدرم حرف ناجور ب بابام زده... 

طفلی بابام اونجا ک کار می‌کرد پولش رو ندادن ب زور پوله خونه رو داد ماشین زیر پاشو فروخت واسه من فرش اینا خرید... چند ماه بعد عروسیمون دوباره شوهرم اومد گفت ک آره خونه رو بفروشیم بزنم تو کار من هیچی نگفتم بهش بعد بهم گفت تو درکم نمیکنی جلو پیشرفته منو گرفتی با این اخلاق تو ب جایی نمیرسیم... من دلم شکست

تا همین دوروز پیش ک باز گفت و من گفتم سه دنگ منو باید بدی بهم اونو مال خودت نون بابام داده ب من... 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم سر این حرفم ی دفعه فیسش خوابید... خیلی ناراحت شد گفت یعنی مال من مال تو داره؟ و منم قاط زدم و خیلی ناجور بهش گفتم ک آره تو این مورد داره چون پول مال من نی مال بابام بوده اینو پشتوانه داده ب من 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
زنگ بزن یا برو پیشش از دلش در بیار

زنگ زدم مهمون داشت نتونست بیاد

غرورشو شکوندم کاش فقط دلش بود ☹☹☹

خدا منو بکشه😭😭😭

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
من پدرم جا اسباب اساسیه و جهیزیه تجملی بهم 3 دنگ خونه داد و وسایل ضروری زندگی شوهرم جا عروسی 3 دنگ د ...

شوهر منم‌خیلی اصرار میکرد زمینمو بفروشم اون کار راه بندازه .ولی من ترسیدم از دستم بره .. چون خواهرم کردن و زمینشون پریده .. شوهر منم هردقعه میکوبه تو سرم ک حمایتم نمیکنی

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
لب دریا نشستن غصه داره🙄

نه غصه ام از ناراحتی عشقمه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
شوهر منم‌خیلی اصرار میکرد زمینمو بفروشم اون کار راه بندازه .ولی من ترسیدم از دستم بره .. چون خواهرم ...

خیلی بی منطق میشن ی وقتایی بخدا خونه جزعی از جهیزیه من بوده.... نمیدونم چرا گیری داده

شوهر منم‌خیلی اصرار میکرد زمینمو بفروشم اون کار راه بندازه .ولی من ترسیدم از دستم بره .. چون خواهرم ...

من طلاهامو فروختم چارده تومنم پول داشتم دادمش  زمین خریده گفته نصفشو میزنم به نامت ولی زیر بار نمیره بریم محضر میگه دستی مینویسم یعنی قولنامه دستی اعتبار داره 

چیکار کردی میشه بگی .. فوضولیم گل کرد

یه چیزی ازش میخواستم و انجام نمیداد خودم سریع انجامش دادم و بهش گفتم ارزونی خودت، خودم از پس خودم برمیام

چند بار اینجوری شد به روم نیاورد دیشب همه رو بهم گفت

که چقدر دلش شکسته و مردونگیش زیر سوال رفته