2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 77 پست

قبلا خیلی خوب بود اما از موقعی که باردار شدم از این رو به اون رو شده 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم از زندگی  حالم از همه چیز بهم میخوره

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

باتوجه به این حرفت میگم 

مطمئم زیاد بهت توجه و محبت نمیکنه که یه وقت هالی ب هولی نشه(ببخشید)  که به بچه آسیبی نرسه

حالا ممکنه بگی  من مشکلی ندارم که بخواد بخاطر بارداریم دوری کنه

ولی بعضی از اقایون اطلاعی دراین مورد ندارن. بهتره روشنش کنی

پست بعدی یه چی باحال میگم هنگ کنی😂😂😂

ن نشدم باردار ی ساله ازدواج کردم بخدا حالم ازخودم بهم میخوره متنفرمممم ازخودمممم

با این وضع بچه نیار

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

ببین منم باردارم حس کنم علائم بارداری منم گاهی گریه میکنم حس میکنم همه دنیا ازم بدشان میآید 

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍
باتوجه به این حرفت میگم  مطمئم زیاد بهت توجه و محبت نمیکنه که یه وقت هالی ب هولی نشه(ببخشید) & ...

یه خانمی میگفت

وقتی ازدواج کردم شوهرم توی خونه خوب بوده رفتارش

ولی وقتایی که بیرون میرفتیم

اصلا مث بقیه نبوده و حتی دستمم نمیگرفته. 😟میگفت حتی خودمم دستشو میحاستم بگیرم محل نمیزاشته بهم و خلاصه من فهمیدم که از وجود من در کنار خودش خجالت میکشه😔😔 بخاطر همینه که حتی دستمو هم نمیگیره

همینطوری چندین سال میگذره😢  دختره یه روزی میزنه ب سرش میگه اره اصن تو منو دوس نداریو و خجالت میکشی از من و..

شوهره هم میگه بابا وقتی بهت نزدیک میشم و دستتو میگیرم میزنم بالا😓😓   بعدش خر بیار باقالی بار کن واس همین بیرون از خونه دستتو نمیگیرم.😂😂😂

حتما باید بگم؟؟😠😟

شاید شوهر شماهم بخاطر همچین چیزی بهت نزدیک نمیشه. میترسه بخاطر بارداریت

باتوجه به این حرفت میگم  مطمئم زیاد بهت توجه و محبت نمیکنه که یه وقت هالی ب هولی نشه(ببخشید) & ...

من تا حالا با مادرشوهر زندگی میکردم الان سه ماه هست که مستقل شدیم،بعد خانواده اش یه دفعه پاشودن رو خونه ما نزاشتن و یا دعوتمون نکردن که بریم اونجا،من هنوز به خاطر این گفتم هفته ای یک روز میام باهات خونه اشون ،حالا آقا میگه تو هرروز باید بری اونجا منم گفتم نمیام اگه میخواستم هرروز برم اونجا کجا نمیشدم،اونم میگه تو خونه خانواده من نیا منم خونه خانواده تو نمیام با اینکه اینقدر خانواده ام بهش احترام میزارن