2777
2789

بچه ها حس ميكنم ما جوونا خيلي مورد ظلم واقع شديم

اينجايي كه وايسادم اصلا شبيه جايي كه قرار بود باشم نيستم

فوق ليسانس ام بي اي دارم

هرجا ميرم حقوق يك و هشتصد😭

دارم ميخونم واسه دندون لحظه لحظه به اين فكر ميكنم چرا بعد از ١٩ سال درس خوندن باز بايد بخونم؟

خيلي نابود شدم رتبه ي برتر دانشگاه 

شاگرد انرژي اتمي تو تهران دانشگاه دولتي الان بايد بشينه خونه دوباره مث احمقا درس بخونه😔😔

بخدا اين انصاف نيست

كي جوونيه منو بر ميگردونه؟؟؟؟؟

بعد از يه سال سيگار نكشيدن الان دوباره يكي روشن كردم😔

خدا جواب اين روزاي ماي جوونارو بايد به باعث بانيش بياره

الان دلسوزی کنیم یا یتا بزنیم پس کلت ک سیگارنکشی

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بری ارایشگری یاد لکبری درامدش بالاتره تو این مملکت 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
خوب حقوقه ۱۸۰۰ مگه بده؟ از بی کاری و بی پولی که بهتره

هههه شوخي ميكني ايشالله

من جونمو پاي درس و دانشگاه دادم 

جونتو پاي مسئله اي گذاشتي؟؟؟

اونم شهر غريب

منم فوق لیسانس . بهترین دانشجوی دانشکده . بهترین دانشگاه . زیبا .‌

الان بیکار و زشت و بیمار کنج خونه . نه امیدی به ادامه تحصیل دارم . نه کار . نه ازدواج . 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
منم فوق لیسانس . بهترین دانشجوی دانشکده . بهترین دانشگاه . زیبا .‌ الان بیکار و زشت و بیمار کنج خون ...

حالا درس چه تاثیری رو زیبایی وزشتیت میتونه گذاشته باشه ؟🤔

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
منم فوق لیسانس . بهترین دانشجوی دانشکده . بهترین دانشگاه . زیبا .‌ الان بیکار و زشت و بیمار کنج خون ...

جواب ماهارو كي ميده؟؟

من ديگه روم نميشه به كسي بگم باز دارم درس ميخونم

حالا درس چه تاثیری رو زیبایی وزشتیت میتونه گذاشته باشه ؟🤔

به خاطر حجم کاری بالا و استرس و ....‌اختلال هورمون شدم و بعدشم مشکلات پوست و مو . من تو خوشگلی نظیر نداشتم .‌

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
هههه شوخي ميكني ايشالله من جونمو پاي درس و دانشگاه دادم  جونتو پاي مسئله اي گذاشتي؟؟؟ اونم ش ...

اره.بعده فوقم.مسئول فنیه ی جای داغون شدم،سالها طرح رو تو کنتطقه بد گذروندم.

اما هیچ وقت از حقوقه کم ناراحت نبودم.همین که کار داشتم خوشحال بودم

اره.بعده فوقم.مسئول فنیه ی جای داغون شدم،سالها طرح رو تو کنتطقه بد گذروندم. اما هیچ وقت از حقوقه کم ...

عزيزم شما راي ميشي به برده داري

اينكه دو برابر حقوقت كار كني فرقي با نظام برده داري نداره

من و امثال من كه كلي مقاله داديم و پروژه كار كرديم حاضريم بميريم اما واسه ابرده داري حقوق نگيريم

عزيزم شما راي ميشي به برده داري اينكه دو برابر حقوقت كار كني فرقي با نظام برده داري نداره من و امث ...

دیگه شمام میری سمته بیکاری و ۳۰۰ سال درس خوندن و هیچی نشدن.

حداقل من با زمان هم حقوق و مراتبه شغلیم رفت بالا،هم بیمه دارم

به خاطر حجم کاری بالا و استرس و ....‌اختلال هورمون شدم و بعدشم مشکلات پوست و مو . من تو خوشگلی نظیر ...

چه بد همه مشکلات به خاطر استرسه 😔